Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím, zajímalo by mě, jestli náhodou někdo nemá mapy k Peugeot 407 sw, rok výroby 2009, s displejem.A celkově nějaké nápady/vychytávky  jak auto ,,potunit" ? A poslední dotaz, k čemu slouží tento vývod který mi zbyl ? 

IMG_20190420_102014.jpg

Posted (edited)

Ahoj.

též se přidám, mám teda Citroen C8 2007 (cca14dní), ale na jejich fórech jsem toho moc nenašel. 

Mám tam verzi 8.11 (RT4/5) v češtině a dvě části map 2014/2015 (zbytek je někdy 2008 nebo něco takového) a našel jsem verzi 8.31 s mapama 2016/2017 ale nevím jaký jazyk. dá se to nějak zjistit?  chtěl bych zachovat češtinu, nebo v nejhorším angličtinu. nebo popřípadě půjdou třeba aktualizovat jen mapy?

stahoval jsem toto: https://www.navitotal.com/peugeot-citroen-f113/navidrive-rt4-rt5-europe-maps-2016-2017-2016-t19309.html

Děkuji Macany

PS: u citroena se při nastartovaném motoru podrží menu až vyskočí  něco jako servisní menu.  a mám dojem že to byla druhá položka a pak poslední. 

Edited by Macany1
Posted

Mapy sa dajú aktualizovať samozrejme samostatne bez softu. Čo sa týka češtiny ,tak neni problém stahnuť a nainštalovať ani pre verziu 8.31. 

Posted (edited)

A nemáte někdo link na ty mapy ? Kdyžtak do zprávy ? Byl bych moc vděčný, jinak, co je jiného v tom 8.31, má to cenu ? :D A Jeste jedna otázka, jak moc složitý je mira script? :D

Edited by Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Posted (edited)

A stačí z té složky Mapy vzít .iso na flashku a do auta, nebo je třeba celou složku map? Ještě jsem To nedělal. 

Mapy jsou v tom odkazu co jsem posílal a koukal jsem ře jsou i na Uloz.to

Edited by Macany1
Posted

soft nechávám 8.20 a nahrávám normál mapy 2016/2017 což jsou nejnovější mapy :) 

USB od verze 8.20 by mělo bez problému fungovat automaticky,  kdyby ne, tak stačí přes mirascript povolit ;) 

USB kabel origo v peugeotu cca 650Kč nebo si ho udělat.. konektor co tam je se sice už nedá sehnat, ale pasují tam malé piny co jsou v počítači na základní desce třeba k tlačíku power,reset atd.. takže konektor 2x3 piny a jede se :) 

Posted

A můžu se zeptat, kdybych chtěl třeba povolit video mod, parkovací asistent aby ukazoval vzdálenost ? Tak to se dá vůbec 

Posted

parkovací asistent neumí ukazovat vzdálenost.. jen tam jsou ty obdelníčky graficky :) 

Video mod myslíš co? :) aby ti šlo video za jízdy?

Posted

Jop, přesně to a ty obdélníčky mám na mysli, teď to nic nedělá, jen si to potichu pípa že to skoro neslyším :D A video mod za jízdy, zapomněl jsem dodat. Pardon :D

Posted

A když mám verzi 8.11 jsem s USB asi v háji, že? Takže budu muset sehnat vypalovačku a upgrade na 8.20 nebo přes Citroena origo objednat...

A pak jak to na tu flashku hodim? Jen nakopítovat ISO nebo vytvořit spouštěcí flashku?

• 2 years later...