Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční Ovládací panel výhřevu sedaček 308 2017


allienman23

Recommended Posts

Zdravim, řešil nebo řeší někdo tento problém?  O co se jedná...Stává se mi to, že po nastartování trva nějakou dobu, než se vůbec zapne a rozsvítí panel na ovládání vyhřívání sedaček. Naběhne, slyším cvaknout asi nějaké relé nebo co a po chvilce zase vše zhasne a takto opakovaně. Děje se to pak i během jízdy, ale bohužel ne vždy, prostě jedu a stane se že sedačky topí, panel svítí a najednou cvakne relé a vše vypadne.  V servisu zatim neřešeno,teda ptal jsem se na to a řekli že nikde nic nenašli ale že na ten panel je softwarová aktualizace,ta trva cca 4 hodiny,takže budu řešit až bude čas, jen mě zajímá zda se s tím už nekdo setkal? Jinak 308 sw, 1,2 puretech a rok 2017. Jinak vše funguje kolem středového panelu atd jedna se jen o ten spodní panel s otočnými kolečky kde se volí stupeň

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, zkrat mě napadl, to chování by mohlo odpovídat.  Jenže zkoušel jsem jakkoliv mačkat sedačky a hýbat kabelama atd a nikde nic. Předpokládám že venkem nic nevede a jestli jo,je to na mě stejně vyšší dívčí, takže to nenajdu. Asi počkám na aktualizaci a pak se kdyžtak bude řešit dal. Přesto jestli se s tím někdo setkal,pište 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kouknu na to snad o vikendu teda ale nevim jestli to uplne poznám. Hlavne to chvoani je fakt divny. Pro priklad dnes dve jizdy,jesna rano,nastartuju a po chvilce se panel rozjede,cesta asi 8 km po Praze a celou dobu jede. Druha jozda odpoledne ta sama cesta jen zpet, nastartuju,panel nabehne a nezacne ani topit sedacka a vypne se. Talhle parkrat,nakonec asi 5 km drzi a topi,pak zase blbne. Nechapu k cemu se to muze vztahovat. Nerekl bych ze zkrat ve vedeni,zkoušel jsem mackat,bouchat vsudemozne a zadna zmena. Napada me snad jen jeste to,ze jsem objevil jednou v prostoru motoru stopy asi od kuny,ze by ta? Ale tohle prece nevede snad venkem,je to komfortka v palubce a sedackach. Mozna kabel nejaky ven do pojistek atd ale tam vedou vsude vzdy svazky a kam oko dohledne,neni zadny naruseny, az na stopy od tpho zvirete tam proste nic neni. Takze nevim. Kouknu na ty konektory ale jinak asi nezbyde nez pockat na aktualizaci.

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak od doby co jsem to řesil uz bylo i v servise,vyhrate nic neni a podle vseho,kabelaz ok. Tak nevim, mě se to jevi tak,ze je problem v nejakem spinaci nebo rele,v tom co vzdy cvakne v palubce treba neudrzi napeti nebo tak neco. Pujde jeste jednou do servisu az bude cas a snad se zameri na to. Jinak nevim pritom topeni sedacek,vse dobrr funguje a topi ale najednou proste nahodne behem jizdy se to zacne vypinat a tim padem i přestane topit. Ani bych neřešil to ze se to nezapina uplne spravne,ale kdyby to aspon vzdy pak slo a nezačalo vypinat behem jizdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Dnes rano me napadlo ze bych po trech mesicich zkusil vytapeni sedacek a mel jsem pocit, ze na 1 to netopilo, az na 2 jsem to citil. Je to nejak spojeno s teplotou v aute, protoze jeste je vcelku teplo? Nebo uz i na 1 to musim citit i kdyz je v aute treba 15 stupnu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes rano jsem si vsiml, ze po nastartovani panel vytapeni sedacek nesvitil, po cca 10s nabehl, hned zase zhasl a po dalsich 5s znovu nabehl a pak uz svitil celou cestu, tak jak uz tu nekdo psal. Nemuze to mit neco spolecne s ekonomy mode, nebo celkove se spotrebou el.energie, ze kdyz auto bere moc, sedacky to odpoji?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si to taky myslim, ze je to nejak hlidane, aby to hned po starru nezralo ampery a klidne si to muze i probliknout, kdyz to olizne nejakou mezni hodnotu, za jizdy uz by to ale asi melo behat bez vypadku, otazkou je jak je to presne hlidane, zda k tomu muze dojit i za jizdy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele to je právě to co jsem řešil úplně na začátku, přesně jak píšete to dělalo ale mě se to občas právě vyplo i během jízdy. Teď to nedělá ale každopádně to pozdější zapnutí a zase vypnutí a pak zase zapnutí, to je možná normální no. I když jsem se s tím nikde takhle nesetkal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...