MrValicekNR Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Ahojte, riešim slabé brzdi na peugeot 307 podla VIN je tam posilovač bŕzd a hlavný brzdný valec pre auto bez ESP moje auto ale však ESP má aj tlačítko na vypnutie. Stretol sa niekto s takouto situáciu ? Quote
Hafity Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Brzdy bys měl řešit určitě v jiné sekci.... Péťa 1 Quote
inoxing Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Zavzdušněný systém, prasklá hadička od podtlaku k posilovači... Quote
Tony Stark Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 U 307 často moc nechodí brzdovka přes zadní trubky a pak zadní brzdy moc nechodí (pokud jsou v pořádku vodící čepy třmenů a jdou zlehka) Co tam liješ za brzdovku? Já tam kdysi měl klasickou DOT4 pak jsem přešel na SL.6 DOT 4 (ESP/ASR) - a věř mi, že v servise neřeší zda ti tam nalijou obyč 4ku nebo tu druhou, řeknou si je to kapalina, brzdit to bude. Když jsem řešil brzdy na 307 tak mi o kolega z vedlejší garáže říkal že do svojí mašiny lije tu SL6ku ale mašina je zase o něčem jiném že. Quote
Recommended Posts