Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím místní autobusáky,

chtěl bych se za kamaráda zeptat, jestli by neměl někdo z vás a byl ochotný zapůjčit lavici do třetí řady do 807. Nejlépe z okolí Brna nebo jižní Moravy. Zatím předběžně, zítra bychom se měli jet podívat na jednu, která je psaná jako 8místná. Bohužel bez lavice. Pokud ji koupí, tak ji bude potřebovat na evidenčku a STK. Díky moc. :papa

Posted

Už se to tu řešilo, záleží, jak to je v TP zapsaný, a případně jaký buzeranti jsou na STK. Já mám třeba S/S.1 psáno "2-8".

Jinak půjčování se řeší ve vlákně Půjčovna - lavici ne úplně daleko od Brna nabízela Štěpuš ...

Posted

Takže jako já. jenom 8. Bez lavice v Praze neprojdeš. Nema jak vyzkoušet zadní pásy. mi bylo řečeno. Výjimka je když máš auto z AAAAUTO.😂 Projdeš i EK. viz kolega.

Posted (edited)

Na STK je už jedno jestli máš v TP 8, 5-8 nebo 5/8, důležitý je maximální počet míst. Když ti budou oproti zápisu nějaká sedadla kromě první řady chybět, tak do protokolu zapíší že nebyli v přítomné ale není to závada. Kontrolují se už jen úchyty sedadel. Je to od poloviny loňského roku. 

Edited by Charlie 607
Posted

Asi jak kde. Já byl na STK před půl rokem , v TP mám 5-8 , a vůbec se na úchyty nedívali , a v protokolu taky nic nepsali . ( Fyzicky mám v autě 5 sedadel )