Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Emotion Day(s) 2019 - Peugeot Roadshow


Verýsek

Recommended Posts

V 23. 4. 2019 at 19:54, OK406 napsal:

Chci se prosím zeptat, zdali mi přijde email skrze přihlášení. Poslední dobou přišel email na přihlášení opožděně a nebo vůbec nepřišel. Děkuji

Tak dnes v noci mail s pozvánkou dorazil ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem byl na Zličíně. Počasí akorát, po poslední jízdě jsem to tak tak stihl do auta, než začal pořádný slejvak. 

Nicméně 508 GT, tedy 225 koní a 8. st. Automat, fakt dobrá kombinace. Převodovka relativně krátká a inteligentně řadí, ač jsem odpůrce automatu, tenhle je dobrý. Když k tomu jsou padla a mohu i ručně, proč ne. 

Vnitřek 508 super, konečně auto, kde mám svůj komfort. Jak pro pravou, tak i pro levou nohu. Inteligentně řešení odkládací plochy. Jo tohle se povedlo. U SW jsem si všiml dvou poloh na roletku, taky fajn. Opravdu se to povedlo. 

Nakonec GTi s výkonem. Jen 260 koni a FAPem.  Co jsem očekával, auto je lehce uskrcene před vrcholem výkonu, ale zespodu má o něco větší chuť, to bude zvýšeným kroutakem.  Kdo nemá přímé porovnání, rozdíl nepozná!

Ale na zvuku jsou rozdíly, reálný zvuk je tlumenejsi,  je tam hold filtr. Ve sportu se ale změní zvuk... bohužel z repraku, zvenku je to auto stejně hlučné jako na normal. Prostě s tím zvukem toho asi nešlo moc udělat, tak ho pribarvily.  Ale celkově je zvuk auta jiný než u mého. 

Ale bohužel vzhledem ke spolujezdci jsem si nemohl projet do kola kruhac. :roll a některé zatáčky byly doprovázeny s komentářem, a to nebyl prostor na samosvor a o pisknuti Michelinek nemluvě. Tak příště v Mladé Boleslavi, tam to znám, hlavně místní dvouproude kruhace.  :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, OK406 napsal:

Do dnešní doby, mi nic emailem nepřišlo:(. A to každý rok, email uvádím.

To ale není chyba na jejich straně. Já mám historicky registrovaných 5 mailových adres a na všechny info dorazilo. Pravda, na dvě z nich do složky spamu/hromadných, ale přišlo to ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnesni svezeni v 308 GTi  naprosto super auto je fakt hodne hrave reaguje presne tak jak chcete zvuk perfektní pocatecni km celých 700km funglovka no ale zachoval jsem se jak se patri a studené auto krasne zahrál a pak se uspokojivě svezl 😎😊 dekuji za navigátorku@Verysek 😂 horsi bylo pak sednout do Octavie TDi nejede to nebrzdí to😂

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, MJSytic napsal:

To ale není chyba na jejich straně. Já mám historicky registrovaných 5 mailových adres a na všechny info dorazilo. Pravda, na dvě z nich do složky spamu/hromadných, ale přišlo to ;) 

Asi bude. Mně chodí od peugeotu.cz každou chvíli nějaký mail, ale o akci Emotion Day nic. Mně to nevadí ale nevadí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsme byli s manželkou na ED v Praze na Zličíně. Projeli jsme si každý Peugeot 508 GT line 2.0 blueHDi, EAT 8. Jeli jsme zrovna v době kdy se přihnala bouřka a průtrž, takže se člověk nemohl "rozvášnit", ale i tak lze auto zhodnotit jako velmi komfortní. Interiér se mi moc líbí (ostatně máme doma 3008 II SUV), pro mě bylo místa dost a to jak v předu za volantem, tak i vzadu. Opravdu velmi příjemné auto. Jízdní vlastnosti naprosto v pohodě, motor pro mě naprosto dostačující. Byl jsem zvědavý na EAT 8, mě by tato převodovka naprosto vyhovovala, řadí dobře a celkem nepostřehnutelně. Sice nejsem zastáncem automatů, sám mám manuál, ale zvykl bych si rychle😋 Za mě tedy parádní Peugeot, velmi dobře vypadá a parádně jezdí. Manželka bylo také naprosto spokojená, říkala, že auto jí svádí k rychlejší a dokonce i k agresivnější jízdě😯 Fakt paráda, užili jsme si to, jen škoda toho počasí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...