Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poprodejní servis pro značky Peugeot, Citroën a DS v ČR povede Jan Matoušek


Béďa

Recommended Posts

Funkci ředitele oddělení náhradních dílů a poprodejního servisu pro značky Peugeot, Citroën a DS v České republice bude od 1. dubna 2019 zastávat dosavadní Customer & Network Quality Manager, Jan Matoušek. Tuto pozici mu předává Milan Šalamoun, který po 27 letech působení u značek skupiny PSA v ČR ukončuje svoji pracovní kariéru.

Milan Šalamoun (63) se věnoval značce Peugeot už od roku 1992, a to v rámci importu. V roce 1996 pak stál u zrodu oficiálního zastoupení značky v ČR. Peugeotu zůstal věrný více než čtvrtstoletí, přičemž v průběhu jeho kariéry se rozrostly jeho kompetence i na značky Citroën a DS. Od 1. dubna 2019 vedení oddělení poprodejního servisu a náhradních dílů přebírá Jan Matoušek, který má stejně jako jeho předchůdce dlouholeté zkušenosti v rámci značek koncernu PSA.

Jan Matoušek (44) se pohybuje v automobilovém průmyslu od roku 1996. Věnoval se zejména oblasti prodeje nových a ojetých vozů. Ke značce Peugeot v ČR nastoupil v roce 2004 na pozici oblastní manažer pro poprodejní služby. V následujících letech prošel různými funkcemi, což mu umožnilo získat zkušenosti z mnoha oborů automobilového světa. Pracoval jako vedoucí technického školení,  produktový manažer LCV  a produktový manažer pro náhradní díly. Od roku 2017 zastává pozici Customer & Network Quality Managera pro značky Peugeot, Citroën a DS, odkud nyní přechází na místo ředitele oddělení náhradních dílů a poprodejního servisu Peugeot, Citroën a DS v České republice.

Jan-Matoušek (4).jpg

Milan_Salamoun-byvaly-reditel.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...