tepich Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Zdravím vás.omlouvam se neumím se tu moc orientovat nevím jestli už jste to tu řešily.asi mi teče radiator u 605 mám mokré koberce a mizí mi voda je opravdu nutné sundat palubku abych ho vyměnil?to snad radši už půjde do šrotu Quote
mmartinkovic Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Nieje, staci ak to v tom mieste, kde to zavadzia trochu vyrezal. Urcite vies ze to tecie z radiatora? Mozu o byt O kruzky na pripojeni radiatora vpravo dolu. Ja som menil radiator doma, ja + 2 pomocnici a v pohode to za pol dna bolo, s tym, ze palubku som povytahoval, a este som dorabal nabijacku na telefon. Videa na youtube.... Quote
tepich Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Jj díky podívám se pořádně kde to teče nic řezat nechci nemůžu najít video můžete mi někdo poslat odkaz díky Quote
mmartinkovic Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Nemam presny link, ale pozri PSA Citrovideo. Chod na temu 605, a tam som pisal v par temach. Na demontaz, alebo povytihnutie palubky treba povolit stredovy panel, s radiom, takmer vsetky tlacitka aj vlavo, priehradku pred spolujazdcom demontovat,pristrojovku , zboku pri dverach su sroby, demontovat stierace a motorcek, za nimy su 3 alebo 4 sroby pod celnym oknom, a niekde za pelovym filtrom. Volant som nedaval dolu, len vytiahol co najviac k vodicovi. Quote
tepich Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Díky moc už jsem jednou palubku sundaval ale s tím že už zpátky nepůjde a to šlo dobře ! dávat ji tam zpět asi se u toho rozbrecim! Tak bych to radši udělal nějak bez té demontáže! když nezbyde nic jiného budu tedy s těžkým srdcem řezat Quote
mmartinkovic Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Mne to islo celkom v pohode. Co pisali chalani, co to menili, tak ten vyrez bol na takom mieste, zeho nebolo vydiet. Ked si das prec bocny tapacir na pravej strane pri radiatore, uvidis to. Quote
Recommended Posts