Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní pneu


Mosquito

Recommended Posts

Možná, že se pravověrní vyznavači značkových gum budou smát, ale já jsem minulý rok obul   https://m.heureka.cz/pneumatiky/tracmax-x-privilo-tx-3-215-50-r17-95w/  . Zariskoval jsem, ale za tu cenu:myslim Nejsou tak špatný, i když Bluresponse od Dunlopu to nejsou. Na mokru klouznou, ale ne zákeřně. Výhodu mají v tom, ze nejsou hlučný a dvě sezony vydrží, jako kterýkoliv značkový gumy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to těžký.Na každým autě se budou jakýkoliv pneumatiky chovat úplně jinak a pak taky záleží jakej máš styl jízdy a kolik chceš investovat.Já měl třeba na předchozím autě(volvo) Fuldy a byl jsem s nima spokojenej.Držely jak přikovaný a vzorek moc neubejval,na to jak to bylo těžký auto.Na druhou stranu bych se asi nebál jít ani do nějakejch noname za pár peněz,protože ten rozdíl nebude tak markantní a když budou stát za h...o,tak nebudeš tak naštvanej,jako u drahejch pneu.😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Hele, "světovej" výrobce, ale zkušeností mnoho není :D, to tedy i Tomket, který je na trhu dva roky, má víc recenzí ;)

https://www.tyretest.com/web/pages/filter-search?c=5

Prostě další číňan, nicneříkající energetický štítek si vymyslel, guma moc se nesjíždí (navíc v indexu 97 bude směska slušně vytvrzená), Osobně mám všechny, který vozím, moc rád, takže neexperimentuji. Reálně bych si na auto s indexem 92 nedal gumu s indexem 97 ani od continentalu. To je index tak na sharana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Zdravim ,

premyslim po 5 letech provozu nove letni (ted jsem je sundal a prohlidl a mam tam tak.. 3 - 3,5mm) Jsou tam ted origo 205/55/R16 Micheliny , byl jsem s nima spokojeny a najel jsem na nich 50000km ... Ale ta cena.. , nevim jestli do toho tolik investovat..

Poradi me nekdo ?

1. Myslite ze ten najezd tech origo pneu  je dobrej , vubec nevim co maji pneu vydrzet ... hlavne na tomto docela tezkym aute..

2. Myslite ,ze s temato pneu udelam jeste jednu sezonu , nebo je mam na jare opravdu nahodit novy ? Najezdim pres leto cca 10000 km / hlavne dalnice a dlouhy streky.

Diky Ludek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak 3mm na letních snad ještě mít smíš, spíš je otázka zda už nejsou gumy tvrdý a popraskany. Taky budeme pořizovat letní po origo Michelinech a nevidím důvod nejít například do Barumek - ať si každej píše co chce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...