Mujtim Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Dostal jsem se do super situace. K Peugeotu 308 jsem měl normálně dva klíče. Jeden se někde ztratil po tom co si s ním hrál mladší syn. Tipuju to na nějakou Indickou skládku nebo kam se ztrácí odpad z košů. Druhý a poslední byl zdárně vyplaven nějakou dětskou šťávičkou, takže nefunguje DO. Jinak ZATÍM jezdit můžu. Jelikož je to poměrně vrtkavá situace a nechce se mi dávat 3 000 Kč za nový klíč přímo od Peugeota, nevíte někdo kdo tady z členů (nebo jiný dobrý kontakt) dělá nové klíče včetně kódování? Moc díky za rady Quote
brixtr Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 objednat z číný nový klíč+ chip. pak sehnat někoho kdo to umí spárovat(zde na klubu se určitě někdo najde ) jo a potřebuješ kod, bud jestli máš takovou tu plastovou kartičku, nebo si zajít do peugeota kde ti to zjistí ale cenu přesně nevím, zkus pohledat někde se to tu několikrát probíralo Quote
Mujtim Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 Ja prave hledal a nic nenasel ... je to z bazaru a s kartickou bych nepocital, takze bych musel pro kod do Peugeota Quote
brixtr Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 např, tady je to už starší příspěvek tak se to mohlo změnit ty ceny ale opravdu stačí hledat Quote
Recommended Posts