Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

inzerce - auta


blackwhit

Recommended Posts

ahoj, mám dotaz. Jsem tu na foru necely rok, nejsem prilis aktivni uzivatel, protoze nejsem uplne odbornik na to, abych nekomu radil. Nyni jsem se rozhodl nabidnout sve 307cc a nemuzu pridat inzerat, protoze nemam 50 prispevku, mam pouze ty, kdyz jsem se ohledne auta radil a nechci tady sbirat prispevky tak, ze nekam budu psat nesmysly jen abych měl potřebný počet. Příjde mi škoda, že nemůžu vložit inzerát na peugeota na peugeot foru. Existuje nejaka cesta?

 

Diky

 

Ruda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono je to jakási ochrana před různýma rádoby " fanoušky " kteří by si založili profil a pak jsem cpali jeden nesmyslný inzerát za druhým. Ale 50 příspěvků není tak moc to se dá " nahnat" snadno. A nemusí to být úplně nesmysly. 19 už jich máš najdi nějakou stránku s vtipama a poskládej z toho zbývající příspěvky pokud nenajdeš nic jiného kde by jsi mohl něco poradit z oboru který je ti blízký. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@blackwhit  než abys někde naháněl příspěvky nesmyslama pošli mi text inzerátu a fotky na email stibal@seznam.cz hodím Ti to sem ;)   Jen upozorňuju, že Ti do toho možná budu trochu kecat, kor když to nebude pořádně popsaný nebo nafocený :D  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Péťa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...