Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sháním doporučení na IP WiFi kameru.


Návštěvník

Recommended Posts

Nejlepší kamera, je snadno viditelná a perfektní maketa kamery. 

Užíváme také kamery, ale jen pro dohled a kontrolu. 

Ještě jsou také dobré laciné kamery pod značkou iGet, které mají v sobě 8 nebo 16 GB  paměť pro nahrávání. Takže se dá nastavit poplach při pohybu, odešle mail nebo jinou zprávu a začne nahrávat. Tvrdit ale můžeš že nenahráváš a jen sleduješ co se děje. 

Má to i poměrně slušnou apku pro vzdálený dohled.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zasílám info... jen pro info jedná se o aktuální info, takže se to nemusí týkat starších smluv, bylo by dobré si konkrétní informaci ověřit na své pojišťovně.

vypisuji přesné vyjádření pojišťoven co mi zatím přišla odpověď:

GENERALI:

podmínky pro plnění z pojištění odcizení jsou v případě krádeže vloupáním jsou:

-       pachatel prokazatelně překonal některý ze způsobů zabezpečení předepsaný pojistnými podmínkami (prokazuje se zprávou policie)

-       pojistná událost byla šetřena policií

To, zda byl pachatel zjištěn nebo ne, není rozhodující. V případě splnění výše uvedených podmínek pojišťovna škodu uhradí. Pokud je pachatel zjištěn, tak proti němu vznese nárok na náhradu vyplaceného plnění.

 

ČSOB:

U naší pojišťovny plníme škody i nezjištěným pachatelem, tak stačí doložit pro likvidaci zmíněné usnesení (to, které policie vydá cca po měsíci).

Pokud bude pachatel dodatečně chycen (usvědčen), tak v rámci soudního projednávání se pojistitel připojí se svými nároky na náhradu škody.

Pokud je pachatel znám (uveden do protokolu) ještě to neznamená, že bude usvědčen. V tomto případě čeká pojišťovna na konečné stanovisko od Policie. Po prokázání viny bude klient škodu uplatňovat přímo po viníkovi.

 

ČPP:

pokud by došlo k odcizení krádeží vloupáním s překonáním překážek, budeme plnit a když bude dopaden pachatel, připojíme se k řízení o náhradu škody.

 

KOOPERATIVA:

Primárně odškodnit našeho klienta z jeho majetkového pojištění, teprve po té řešit vnitřně, zdali najdeme někoho kdo by to zaplatil nám.

Dobrý den, takto postupujeme vždy, ať je pachatel známý či neznámý, podle toho se pak může připojit do řízení jako poškození a nárok po viníkovi nebo žádné řízení není (odloženo) a pak jde škoda na náš vrub.

 

ČP:

Pokud tedy bude pojistná událost likvidní, může být plnění vyplaceno a pojistitel se může využít právo uplatnit regres vůči pachateli.

 

ERGO:

pokud má PČR pachatele, tak klient vymáhá škodu po něm.

Pokud pak je rozhodnutí soudu, že pachatel nemá prostředky k úhradě, je v exekuci apod. tak mu to z pojistky uhradíme.

 

AXA:

u pojištění stavby by se odcizení a vandalismus kryl z varianty Klasik a Maxi . Pokud tedy dojde k pojistné události je třeba ji nahlásit na AXA asistance 292 292 292 a je třeba

přivolat PČR aby to bylo šetřeno. I pokud nakonec nebude dopaden viník , tak by se plnilo.

 

EDIT...

UNIQA:

Plnění není závislé na (ne)dopadení pachatele, klientovi vyplníme a následně regresujeme škodu.

 

Upraveno uživatelem skuci
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já bych poprosil o výklad v češtině k ČP.  Slovo může se mi velmi líbí :) . Regres na kom, když nebudou nebo i budou znát pachatele?

"Pokud tedy bude pojistná událost likvidní, může být plnění vyplaceno a pojistitel se může využít právo uplatnit regres vůči pachateli."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, dzavel napsal:

Tak já bych poprosil o výklad v češtině k ČP.  Slovo může se mi velmi líbí :) . Regres na kom, když nebudou nebo i budou znát pachatele?

"Pokud tedy bude pojistná událost likvidní, může být plnění vyplaceno a pojistitel se může využít právo uplatnit regres vůči pachateli."

slov může je tam z toho důvodu, že musí být naplněny předpoklady na vloupání (mít to třeba pojištěno nebo překonat překážku). Když nikoho nedopadnou regresovat nebudou. Když dopadnou, budou to vymáhat po po pachateli 

 

před 2 hodinami, MotoMoto napsal:

Třeba Axa  I pokud nakonec nebude dopaden viník , tak by se plnilo.

tady jsem nedával dovětek, který mi byl zaslán, protože jsem se ptal na toho pachatele přímo, tak ano, plní u obou variant

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 5 týdnů později...

Preberal som typ kamery na dvor, aby to bolo viditelne aj v noci a nakoniec som sa rozhodol pre kameru IGET HFWOB751, pripojenie Wifi aj RJ 45, nakolko Wifi je mozne rusit, natiahol som to nakabel. Zobral som 2 ks. Dany vyrobca ponuka aj Alarm s kamerami v 1 apke, vybral som si tieto. Moznost prihlasit sa ku kamere odkialkolvek, pridelena IP , na ktoru je mozne sa pripojit cez web, ako aj cez program prilozeny na CD. Nechcel som nejake cinske lacne kamery, ktozvie ake su v tom programy, aj ked na ytb je toho vela.
Prikladam foto, den / noc.

 

Screenshot_2019-05-11-15-09-12.png

Screenshot_2019-05-13-20-40-44.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...