Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kúpa vozidla zo zahranicia


Marcy27

Recommended Posts

Dobrý večer. Chcela by som vás poprosiť o pomoc. Zvažujem kúpu autíčka keďže ide o moje prvé auto nemám veľa skúseností. Ide o Peugeot 207 CC ktorý ponúka autobazár a auto je dovezené z Talianska . Nakoľko nerada by som kúpila auto ktoré bolo po havárii alebo so stoceniu kilometrami chcela by som vás poprosiť ak sa nájde niekto kto by mi vedel podľa vin čísla pomôcť či nejde o havarované auto alebo aký má servis. Prípadne či takáto služba funguje ak by som priamo navštívila predajňu Peugeot 
Ďakujem veľmi pekne 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve Tvém případě bude nejefektivnější, když si ve svém okolí najdeš automechanika, kterému důvěřuješ a nejlépe který i trochu Peugeoty zná. S ním zajedeš do autobazaru, aby auto projel a prohlédl. Aut na prodej je opravdu hodně, ale málo z nich je slušných. Pokud tomu rozumíš jako já, tak buď ho vezmi a neřeš, nebo si připlať za prohlídku někým zkušeným.

Neexistuje žádná databáze bouraných automobilů. Zde na fóru dokážeme řádným členům dohledat servisní historii podle VIN. Z ní se dá vyčíst, co se dělo s automobilem v záruce (pokud jezdilo do autoruzovaného servisu) a odhadnout skutečně najeté kilometry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,  jestli nemáš známého mechanika, doporučuju zajet s autem do autoriz. servisu a nechat auto zkontrolovat po technické stránce, dají ti tam i informace, co se s autem dělo po servisní stránce, havarie atd., navíc ti poradí, zda je cena vozu úměrná technickému stavu atd.

věř mi--nejsou to vyhozené peníze, tento postup je mnohem levnější, než koupit naleštěné auto v hrozném tech. stavu a následně si lámat hlavu co s tím dál...:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...