Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mam dalsi dotaz:mam zajem o clonitko na predni okno a to jak jinak v barve auta,jenze nikde nemuzu sehnat folii ktera je aspon trochu podobna(jinak brva auta je-Rouge Lucifer - MOKQ),napadlo me,jestli by ten pruch nesel nastrikat normalnim sprejem,jestli s tim ma nekdo zkusenost!!nebo aspon poradit kde maj velky vyber barev nebo jinou metodu!!!diky mooooc

Odesláno

...no tuňáci to stříkaj přeci....Ale osobně teda nevím jak, protože co jsme stříkali okna na š1203, tak z venku to bylo super a zevnitř to bylo flekatý jako prase. Zkus se pozeptat na tuning fóru.

Odesláno

Sprej?? Nevim, nevim!! To je milimetrová, spíš až mikronanometrová práce - trošku ulítneš a je tam všechno vidět!!! Prodávaj i transparentní spreje, ale i beztak ti to bude z toho skla hrozně týct. To já byhc spíš zašel na sajty, jako je třeba www.autosamolepky.cz (neberte to jako reklamu) a tam se s nima domluvil, jestli zvládnou takovej a takovej odstín a pak to tam lípnout...

Odesláno

hadra:muzu se zeptat na nejaky konkretni tuning forum??

neon:cemu rikas to mu ulitnuti???kdyz ja jsem tam uz psal mejla a to na celkem tri stranky pres clonitka a ani jedna mi neodepsala!!!jinak s tim stekanim mas pravdu,muselo by se to opravdu opatrne!!

Odesláno

a ja bych se na to vykaslal uplne, neni nahodou ve vyhlasce neco o tom co se na predni okno smi a nesmi lepit ;) a kdyz uz se to smi lepit, jakou to ma mit minimalni propustnost svetla ?

Odesláno

no ja vim ze skoly,ze je to 50% propustnost,vim ze jsou dany rozmery,ktery ale nevim!!!kdyz uz jsme u toho nema nekdu tuhle vyhlasku?

Odesláno
Původně zaslal: oni

no ja vim ze skoly,ze je to 50% propustnost,vim ze jsou dany rozmery,ktery ale nevim!!!kdyz uz jsme u toho nema nekdu tuhle vyhlasku????

Jestli chcěš na 100% neporušit žádnou vyhlášku,tak ani s žádným tuningem nezačínej :roker:roker

Odesláno

jenze to je tezky!!mam v planu jen kola,okna a to pitomy clonitko,to preci neni zadnej tuning,jen male zlepseni!!stejne je to postavene na hlavu,kdyz porad budu jezdit se sklopenejma stinitkama,tak ma stejnej efekt a to to clonitko nechci tak siroky!!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

hadra:muzu se zeptat na nejaky konkretni tuning forum??

neon:cemu rikas to mu ulitnuti???kdyz ja jsem tam uz psal mejla a to na celkem tri stranky pres clonitka a ani jedna mi neodepsala!!!jinak s tim stekanim mas pravdu,muselo by se to opravdu opatrne!!

Jako ulítnutí tady beru, když budeš nanášet nerovnoměrnnou vrstvu, někde ten sprej přidržíš dýl a je to v ..deli a můžeš jet znovu - zkus je kontaktovat osobně - občas na maily prděj, když to neni konkrétní objednávka, to záleží na konkrétnim přístupu každý firmy:roll

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

a ja bych se na to vykaslal uplne, neni nahodou ve vyhlasce neco o tom co se na predni okno smi a nesmi lepit ;) a kdyz uz se to smi lepit, jakou to ma mit minimalni propustnost svetla ?

75%:myslim ze musi bejt propustnost ve predu, na celnim nevim, tam se nema lepit nic, ale tech 75% by to asi nevadilo

oni: zase z toho nemej strach - oni policajti dokazou rozlisit tuning a styling, takze za jedno clonitko te hned neosolej pokutama (samozrejme zalezi na koho natrefis...) a dalsi vec je, co na to STKcko, ze jo? ale kdyz ten pruh bude nejakejch 10 - 15 cm tak by to melo bejt vcajku...

Odesláno

Clonitko je dobra vec mel jsem ho taky sehnat se da v ruznych odstinech samolepkovy shopy ti ho udelaj podle barvy jakej budes chtit ale je tu jeden problem s technickou kolikrat me zastavily policajti a nic nerekly protoze nebylo siroky a bylo asi tak jako kdyz sklopis stinitka v aute a ptal jsem se i poldy a ten rikaal ze pokud to neni siroky tak ze to nevadi ale prijel jsem na technickou a prvni co ti blbecci udelaly vzaly skrabku na sklo a uz to clonitko bylo dole.....

Jinak clonitko nejde jen o tuning ale je to uzitecna vec jako svina kdyz jedete proti slunku tak vam narozdil od sklopenych stinitek nikdeneprosvita svetlo a paradne vidite tedka kdyz sviti slunko tak nadavam jako hrom.....

Odesláno

no ja jsem na to uz koukal a chtel bych presne tak siroky aby zakrylo tu prilepenou nozicku zrcatka,coz u me dela nejakejch 11-12 cm!!a s tou uzitecnosti mate pravdu,protoze otec to ma origo z vyroby a je to super!!co se tyce stk mam kamose,takze snad to by melo bejt ok!!kamoska ma delanou nejakou vodni samolepku,kdyz na to koukate z venku je to nepruhledny,ale ze vnitr je to castecne propustny a prej zatim nikdo keci nemel,jenze tuhle samosku delaj jen v zakladnich barvach prej teda!

marda106:muzes mi doporucit nejakej ten schopik

Odesláno

jo muzu ti doporucit to co ostatni bud www.autosamolepky.cz nebo wwww.tuningsamolepka.cz ja nemel takovej problem me to sehnal kamos ma totiz znamosti ve vyrobne tehle samolepek takze mi to sehnal a muj odstin nebylo tezky sehnat....

Jo a je to super s tim jezdit ale pak je sranda na semaforu kdyz se tam musis ruzne podhlizet nebo zastavovat dal aby si videl :D:D ale ja si na to zvykl tak jsem byl spokojenej a v lete jsem to tam chtel hodit zase tu samolepku protoze fakt uzitecny a pekne tomu prodlouzis strechu jinak otec to ma taky original na aute a tam jde o to ze ono to ma primo ve skle zatmaveny cast okna a proti tomu proste nemuzou nic rict,,,

[upravil dne 21/2/06 Marda106]

Odesláno

no jasne,ono je problem v tom ze by to melo mit pruhlednost 50%pak ti nemuze nikdo nic rict!!!jinak asi se treba zkusim zeptat v tapetach nebo papirakacha auvidim co mi na to reknou!!!jinak na tyhle stranky jsem psal a zadna odpoved!!tak me takovy jednani odradi!!i na icq jsem psal!!!a ty bys nemohl zkontaktovat kamose jen aby sezeptal jestli je mozno sehnat moje barva!!!

Odesláno

No kdyz ho potkam tak bych se ho mohl zeptat ale on je ted porad v praci me uz to clonitko slibuje od vanoc maji ted prace nad hlavu takze je to s nim tezky a zkousel si i tuningsamoleka.cz?? no jinak zkus treba prodejnny s tapetama ja tam seehnal folii v pohode a dokonce tam meli dost velkej vyber

Odesláno

jen co bude cas tak se mrknu po kramech!!!hele to budes moc hodnej!!!tak se zrovna s vama poradim,jak myslite ze je to lepsi,rovny nebo to zakulaceny??

Odesláno

NO jako ja koupil rovny a kdyz jsem to hodil na 106tku tak to pak nakonec byl efekt zakulaceni ani nevim proc asi protoze ma 106tka tak tvarovany sklo. Puvodne jsem to totiz chtel zakulaceny ale mohl jsem sehnat za ty prachy co jsem sehnal jen rovny a tak jsem premyslel ze bych to serizl ale nakonec vysledek byl kulaty ne moc ale vypadalo to dobre pokud najdu foto tak ho dodam jak to vypadalo nez mi to ti blbci na technicke sundaly.... zalezi na tobe co se ti vic libi jestli do rovna a nebo dokulata a taky zalezi na tvaru skla nekde i to rovny se trocchu zkulati

Odesláno

tak ja jsem popravde jeste nevidel predni ROVNY sklo!!no ja jsem si to myslel,ze to tim trochu zakulati!!hele kdyz najdes foto pro inspiraci budu moc vdecnej!!!

Odesláno

No tak nasel jsem jednu teda spis sem ji vystrihnul z videa tocenyho fotakem je to hur videt je to takovy rozmaznuty ale aspon pro inspiraci... jinak jsem byl spokojenej z tim clonenim fakt dobry..... ale bacha na kaminky co budou odlitat nakladakum od kol stacil jeden a folie byla natrhla...

test.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...