Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znovuzrození pražských minisrazů www.restaurace-karel.cz :)


Weri 605

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

co tohle...? parkovišť je tam sídlištních dost... ceny normální.. nevím co mají za pivo..., ale vypadá to sympaticky... otázkou je, jak se tam rvou všechny ty panelíáky... :D Jezdíte někdo kolem..?

 

http://www.empirsteak.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hele vím kde to je. Ale obávám se že s parkováním je to tam ještě horší než v tej Březiněvsi. Sice tam jsou parkoviště pro ty paneláky ale ty bejvaj kolem 17 beznadějně plný.  To v tý Březiněvsi se s potížema ale dá zaparkovat na " dohled" že se dají přehlídnout všechny auta tady by jsme museli asi parkovat každej jinde kde by se urvalo místo. I když tam naproti když si dáš satelitní mapu tak je tam budova místního národního výboru. Tam sídlí i pošta PČR a MP možná že by šlo parkovat tam na to zadním parkovišti pokud není vyhrazený. Zítra zkusím zavolat ségře jestli by se podívala jestli tam není nějaký omezení na tom parkovišti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sondujem @Vena garážmistr... :) Máš to tam projetý... val nápady... :)

parking bude dycky problém... :( ale tady mi přišlo že právě i kolem tý 18. by se kdekoli v okolí 200m sehant dalo..... otázkou spu rezervačky.... zahrádka nebo vnitřek...?  Mě v tý Březíněvsi děsí právě to koupaliště.... :( zkušenosti nula, proto konzultuju..... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pe.Tr  jestli myslíš ty co byli kousek vedle téhle restaurace přes tu hasičárnu tak tam je to zrušený už minimálně půlroku a ta hala je tak dva měsíce zbouraná. 

Weri605 no já nejsem asi zrovna ten správnej člověk  kterej by měl valit nápady. Všechno tam znám jen zpoza volantu busu. Jako je tam spousta podniků ale velká část z nich je tak jako že bez parkoviště.  Ségra se mi podívá až půjdou s Pepínem ze školky na to parkoviště co jsem zmiňoval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Maxim je zajímavej, parkování tam je pro těch našich 5 - 8 povozů myslím v pohodě. A socka tam taky zajíždí.   U Blekotů je to líp u MHD ale o to hůř s parkováním ale tak zase když nejhůř tak by se asi dalo parkovat pod Fénixem tam jsou tuším první 3 hoďky zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...