Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znovuzrození pražských minisrazů www.restaurace-karel.cz :)


Weri 605

Recommended Posts

To je na celý věci to nejhorší....... ty lidi kolem.... závistivý, co maj málo svejch starostí.... Pamatuju si, jak sme stanovali u Lužnice mimo kemp... Stany jak po mrtvici, páč sme je stavěli v kopřivách, ve tři ráno nalitý jak mraky... A ráno v 7 nás nahlásil uvědomělý občan, cvičenec cca 25 let, zpocenej, šusťákovku tak z roku 74, křivý krátký hnáty narvaný v legínách.., no hnusnej a šerednej ... Čerti nás probudili, ale smolík pacholík, povolení od LČR v kapse.... Byli v pohodě, ale cvičenec čuměl jak chleba z tašky a kámoš mu povídá - a teď utíkej a hodně rychle nebo tě pobleju.... No odpoledne sme pak v Bechyni měli ňáký sezení a kulturní akce a večer sme opět táhli do hospody... tam sme potkali jednoho z čertů... kluci se ňák zčuchli u baru a čert se nechal slyšet, že těch hlášeních na nás prišlo ještě 12.... Od 7 ráno do asi 11 než sme to celý zabalili a dali něco málo ke snídani...

A pak někde dělej v týhle době mejdan... To bys musel pozvat půl republiky, aby nezáviděli.... 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo by člověk musel mít kolem pozemku 3 metry vysokou zeď aby hodní sousedé neviděli dovnitř a stejně by někdo spočítal kolik že aut do " lágru" zajelo a to by nahlásili a pak by nás stejně čerti rušili. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Osobně jsem v téhle věci velký septik = budu rád, pokud se ledy pohnou do jara a já nebudu muset znovu rušit oslavu vyskytlin a cestu do Rumunska. Silvestr na horách jsme už odpískali, uvidíme jak dopadnou Pavlovo jarňáky, ale růžově to fakt nevidím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono by to byl rozdíl i kdyby bylo nějaký to omezování jako s podzimkem kdy se alespoň venku mohlo sedět bez toho hadru na hubě ale myslím si stejně že pokud by to náhodou pustili tak sedět uvnitř s hadrem na hubě no to asi raději budu ležet doma na kanapi i když už mě to taky chybí aspoň jednou za měsíc se " hodit do gala " a vyrazit mezi lidi.  Protože zkrátka průšvih je že to trvá strašně moc dlouho a lidi si všímají úplných blbostí. Hele tady u nás je hospoda po rekonstrukci je tam udělaný topení na elektriku ale to je takový jakože to jen temperuje aby to nepromrzlo ten barák a v lokálu jsou velký krbový kamna kterýma se topí aby bylo teplo, hospodskej tam potřeboval něco opravit v rámci reklamace takže domluvil dodavatelskou firmu a aby tam nebyla zima tak den předtím šel a roztopil ty krbovky někdo na něj zavolal policajty ty když zjistili že tam jen topí a je tam jen provozovatel tak odjeli a on jim říkal zítra sem pojedete znova budou tady měnit něco tak to určitě někdo bude hlásit že tu jsou cizí lidi a policajt tak když víte že jsou tady takoví lidi tak těm řemeslníkům nevařte ani kafe protože to by byl problém. Řemeslníci sotva nastěhovali vercajk dovnitř a začali dělat tak tam byli poliši že opět hlášení no tak to zkontrolovali sepsali že teda jsou uvnitř lidi od dodavatele a že mají něco opravovat no ale ty chlapy zavolali na firmu že teda kontrola PČR a firma zavelela okamžitě návrat na základnu nepotřebujeme takovou reklamu že kde se objevíme se okolo našich lidí motaj policajti. A že sem pojedou až bude hospoda v provozu přitom by se ta doba dala využít aspoň k těm opravám nebo údržbám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, lidem cákají nervy a kopou kolem sebe - možná by se pan hospoda měl zamyslet kterýmu sousedoj leží v žaludku. 

Jinak souhlas s tím, že než sedět v hospodě s plínou na hubě, tak to raději budu doma. S Pavlem jezdíme na víkendové výlety a těch studených pizz už taky začínám mít plný zuby 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medvěd to nemusí nutně ležet v žaludku sousedoj protože hospoda je na návsi tak stačí když jede nějaký uvědomělí okolo autem a jen tak z plezíru zavolá 158 a oni musejí na každou i sebeblbější výzvu reagovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže problém je v tom, že tihle "uvědomělí" pitomci jsou tak stateční , že zavolaj policii na hospodského která opravuje zamrzlé trubky, ale když ti kradou kolo, tak nikdo nikam nevolá . . .   protože tím nemůže nikomu uškodit a sobě tím nepomůže . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...