Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znovuzrození pražských minisrazů www.restaurace-karel.cz :)


Weri 605

Recommended Posts

@Klemoňnesl jsem ten dárek z auta schovat domů a zmerčil mě Pepíno a hned kde jsem k tomu přišel tak mu říkám to jsem dostal od toho strejdy s tím červeným peugeotem jak lítá s těma letadlama a co to máš ukaž tak jsem mu to ukázal a Pepíno strejdovy poděkuj rafnul to a zmizel s tím že si to dá u dědy do sklepa. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Klemoňem. 

Birell je svou hořkou chutí záměrně podobný pivu a tedy - dle mého zcela laického názoru - může jeho konzumace dětmi snížit jejich přirozený odpor k pivu jako takovému a vytvořit další nové pivní skauty. 

Pavel pije běžně Kofolu, Fantu, Malinovku, ale Birell fakt ne-e, byť se kvůli tomuto názoru dostávám i se svými mnohaletými přáteli "do křížku". 

Zcela sobecky se domnívám, že až po dovršení 18ti let si bude moct pít Birell i pivo a dokonce i jiné alko, tak to pití ztratí to kouzlo zakázaného a třeba bude pít s mírou (nebo jako můj brácha - jeho dlouhodobý vzor - vůbec) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, přirozený odpor k pivu :D:D   Všechny děti který znám ochutnavali či ochutnávají pěnu z piva, a že by k ní měli nějaký odpor to teda fakt ne. :D

To je jen k tomu přirozenemu odporu, jinak jestli děti maji ochutnat nebo neochutnat necham na každem jedinci, protože co jedinec to jediněčný názor. :)

A jinak Kofola, Malinovka, Fanta to je další sajrajt k diskuzi, ale zase, ať si každej rozhodne sám co nalije do svých dětí. Pivo i nealko by to ale být nemělo.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Milan+ napsal:

Škoda, že to není blíž, takhle bych taky dorazil, ale max na colu, fantu, atd, nebo bych u něj musel přespat a druhý den v práci volno. Nebo ještě ukecat ty doma, aby šly po centrech. 

Však většina z nás tam jezdí autem nebo motkou. Takže to je o tom pokecání a někdo má občas štěstí že se mu někoho povede ukecat a má odvoz. Jinak jsem tam všichni na nealku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...