ChouLu Posted January 3 Share Posted January 3 Ukážu se brixtr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 3 Share Posted January 3 A už se to přesunulo na Poštu, nebo je to pořád v Třebo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted January 3 Author Share Posted January 3 Zatím v Třebo... ale podle názorů asi naposled... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted January 3 Share Posted January 3 Snahu dorazit nepopírám, ale uvidím asi až zítra . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 3 Share Posted January 3 se zhoršili nebo ještě víc zdražili? ja budu vedet az behem čt Klemoň 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted January 4 Author Share Posted January 4 Zdražili... a parkování... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted January 4 Share Posted January 4 Tak já v pátek Jedu Liberec Jablonec atd, takže na chvíli dorazím (Lukáš žárovka ) A kam že se to uvažuje a budoucím přesunu ? Kam na Poštu ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 4 Share Posted January 4 tak moznosti je ted dost, Pošta , dvůr ve Zloníně, Karel v Chabrech( i bowling) ,stejk haus Libeznice , Pastorela v Bašti,..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 4 Share Posted January 4 Karel v Chabrech je celkem rozumně dostupnej i MHD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Dohodnem se dnes... zejména to bude na stálých chodících... Klemoň, brixtr and Medvěd 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted January 5 Share Posted January 5 Takže jako jsem třeba já Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 5 Share Posted January 5 po dnešku i já Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 5 Share Posted January 5 před 10 hodinami, Weri 605 napsal: Dohodnem se dnes... zejména to bude na stálých chodících... To je samozřejmě v pořádku, jen jsem podotknul drobnou výhodu Karla Ale moje docházka se asi nezmění a tak nehodlám žádné rozhodnutí infikovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Tak nenuceným hlasováním vyhrál Karel... Takže 2.2. se sejdeme tam... pro jistotu zde: Hrušovanské náměstí 244/3, Dolní Chabry www.restaurace-karel.cz brixtr and Medvěd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted January 5 Share Posted January 5 Bylo opravdu nenucené ani jsem to hlasování nějak nezaznamenal. Ale je pravda že změna lokálu asi nebude na škodu. Dnešní obsluha dá se říct že hodně slabo pingl celý večer otrávený ksicht servirka se snažila ale bohužel ten dojem z toho otráveného parťáka nedokázala smazat. brixtr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 6 Share Posted January 6 nijak zvlášť se chování pinglů v hospodách za novokapitalismu nezměnilo ani u nás na severu, přitom starší klucíí kdysi říkali, že to bude lepčejší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted January 6 Share Posted January 6 @ozzy56 no ono tady je to takový řekněme extrém je to restaurace která se snaží na " vesnici " hrát trošku jinou ligu než je obvyklé ať už nabídkou jídla nebo prostředím bohužel z mého pohledu nehrajou ani okresní přebor protože za dobu kdy se tam konají minisrazy jsem si nevšiml že by měli jednoho štamgasta restauraci provozuje firma která jede hlavně v cateringových službách takže tenhle objekt mají jako takové zázemí a plnější to tam bývá v době kdy se dá sedět na terase a nebo když je nějaká tématická akce třeba předposledně byla obsluha v pohodě i když ten klučina je takový hodně aktivní ale dokáže vycítit že je aktivní moc, to je kluk kterej by mohl podle mě z fleku obsluhovat v podniku o dvě kategorie lepším ale zbytek toho personálu je takový spíš průměr. Včera jsme začínali něco po 18 byli jsme tam mi a vedle seděla ještě parta 4-6 chlápků ty to kolem 20 zabalili a pak jme tam byli mi a obsluha dva na place a tři v kuchyni. A někdy po 21 na nich začalo být vidět jako že by raději zavřeli než tam byli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 6 Share Posted January 6 Oddie tomu kdysi říkal "hlasovat nohama" Hospod - i těch dobrých - je dneska dost a dost a tak není nutno chodit tam, kde je perzonál zpruzelý a neochotný nebo mi cokoli nevyhovuje. Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts