Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Oficiální sraz(y) Peugeot Club 2019


Guest StibTo

Recommended Posts

Chystá se nějaký sraz letos? Zimní klouzání nebylo co vím už 2 nebo 3 roky, ani o jiném srazu na letošní rok tady zatím nic není a už je březen... Ví se něco? :)

 

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ví se toho dost a přitom vlastně nic... bouchly už asi 4 varianty... Zatím to ale nevzdáváme...! :) Zrovna jeden další tip se řeší dnes... Snad už to klapne :)

trošku nás datumově trápí i svátky a legendy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Časy se holt mění... nebuďte majetnický... 😂 Lukáš to myslím dával na dluh dost dlouho... a určitě nikdo nechcete, aby měl v clubu svoje peníze... 🤔

Dost měsíců tam bylo přes 20 StibTo, a to i přes to, že ňákej peníz stálo vyrovnání pokladen, vv, nebo krom věcí od Lukáše např. nákup hrnečků do eshopu a záloha serveru.. to víš.., dneska by nejrači všichni všechno zadarmo... na to s čím pracujeme, si myslím, že to zas taková hrůza není..! Místo švitoření 😉, si s Markétkou kupte hrníčky, ať se vám dobře snídá a hned bude veseleji i na účtě... 😀 jooo a píšu si tě na seznam pořadatelů srazů... 😁 (není dlouhej..., první jsi ty a hned za tebou už taky nikdo není... 😂)

Financování legend z klubovýho účtu ale neschvaluju už teď...! 

Legendy sou letos v květnu kolem 18. Což se většinou dělaly srazy...

Na sraz se zvažuje i termín přelom květen červen..., organizátor dělá nejmíň od začátku roku, co může..., bohužel problém s ubytkem a kuchyní případně obsazeností je veliký... kuli eet dost campů zrušilo hospody..., kde hospoda je, je buď plno a nebo předraženo k :blicismajlik    Dnes přispěl s dalšími tipy i Veverka a Schreek, za což jim děkuju...!!! A pravděpodobně zítra proběhne dalších asi 10 telefonátů... Taky se z toho neraduju, ale vím, že i když se to nepovede, tak na to nikdo neumře... 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co si budeme povídat... řádných členů dost ubylo... tzn. i peněz na klubovém účtu... :( 

A co se týče e-shopu, tak je tam hodně pěkných věcí a nee drahých, tak sakra lidi proč to nekupujete? Když se vedení minulé i nynější, tak snaží. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605 jarni sraz byl vzdycky prvni vikend v květnu. I kdyz byl svatek, to jsme si to prodlouzili na tridenní sraz. Jinak sjednat dneska kemp kterej otevira 1. Dubna je problem, majitel, či provozovatel je nezvěstny a do kempu se nedovolaš, max nejakymu hlidači, ktarej ti da kontakt kde to nikdo nebere a na mail prijde odpoved ze funguji až od dubna.

Ad organizator: od zacatku se operuje s tim ze sraz usporada vedeni, jen s tim ze pozadalo nektery cleny o tipy na konkretni mista. 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605 - ptát se proč lidi nekupuji moc věcí z eshopu má asi stejný smysl jako ptát se proč pořád min a min lidem stojí za to zaplatit členské za 400 na rok. O tom, že tahle částka se nezměnila snad 10 let přesto že ceny všeho a i platy jdou průběžně nahoru ani nemluvím.

Jako pořadatele si mě nepiš, nenabizel jsem nic takového. Čímž neříkám že bych odmítl pomoc, budu-li požádán. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako vyhledavac kempu pro nekoho jineho, no nevim. Kdyz uz si neco najdu, tak si to i zorganizuju, no ne? Zas takovej kumst to neni.

ale tak jako jo, ale podmínkou je, že to chci spoluorganizovat a na pomoc si vezmu @StibTo :D 

http://www.camprumcajs.cz/

http://www.luzany.eu/#

https://www.kempy-ceskyraj.cz/home-1

 

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Scratchi moc díky za nabídku určitě si jí schovávám a ukládám...! :) Na názor StibTa se neptáme.., dostane to rozkazem a hotovo...! 😆

Pro jarní sraz "organizátora" mám.. intenzivně maká na tom, aby sehnal vhodný prostory... jak píšu výš, není to sranda...! Jak dodal Hurvajz, do spousty se nedá ani dovolat...!

proč si lidi nic nekupují v eshopu je spíš otázka Verýska, ne moje... Já to vím..., nemaj prachy a když maj, tak na nich seděj a vezmou si je do hrobu... Odpověď, že v ehopu nic neni je super, ale nemůže tam nic bejt, když nejsou peníze na pořízení... 

co se týče zdražení členského příspěvku - na to vám jistě rád odpoví předseda @SV 24, proč už k tomu nedošlo... každopádně slovy jednoho filmového profesora: "Cabadaj, nikdo Vám nebrání jít nahoru pěšky...!"

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605  Tím jsi mi (a StibTovi) chtěla naznačit , že místo 300,- jako obyčejný řádný člen mohu poslat 400,- jako nováček či 500,- jako dobrodruh ? 👌 Já s tím asi nemám problém - těch 500,- resp rozdíl 200,- během roku utratím za větší hlouposti , třeba za kytky pro Kůstku :D.   Tak Šárka nedostane 2 x kytku a máte to tam.  Podmínkou ale kromě dobrého pocitu je tvůj úsměv !!!  :papa

Jinak stále platí má nabídka pomoci vedení . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvednout členství? Jsem pro! Ale pokud bude stále ubývat řádných členů, tak se to bude míjet účinkem a nebude to mít moc velký význam... Spíš si položme otázku proč řádných členů ubývá? A proč na srazy poslední dobou jezdí tak málo lidí? Stím by se mělo především něco dělat.. 

Upraveno uživatelem Verysek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Verysek   To je bohuzel asi stejne perspektivni otazka jako ptat se "proc porad tolik lidi voli Babise?"  :(   Samozrejme jsem vedel, ze se to tady zvrhne nekam jinam. Ale to je v pohode. Jen mam takovy dojem a mozna ne jen ja, ze se jaksi ven nedostava uplne moc informaci o tom, co se chysta. Naposledy byl sraz v zari 2018 a ja uz bych klidne zase nekam jel!!! :super

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Verysek za me osobne:

ad ubyvani clenu? Protoze klub uz moc co nabidnout nema, sleva v AK je dobra kdyz neco potrebuju hned, ale na vetsinu veci si stejne objednavam pres daleko levnejsi eshopy. Dale na foru vecne hadky, ale porad lepsi nez skupina fcb, nicmene fcb je pruznejsi a moderatori to tam nechavaj byt, tady furt dostavame pres prsty ze neumime psat slusne apod. buzerace

ad srazy: za me osobne je neco jineho jezdit ve dvou, a nebo uz treba ve 4. To ja pak za ten sraz dam treba 6000, a pak uz premyslim, jestli to vyplaznu za kemp a v chatce se budu klepat v noci zimou, nebo si to s dostatecnym predstihu booknu pres booking.com a pojedu s rodinkou nekam na vylet do apartmanu, nebo hotelu a ve finale utratim treba o 500 navic. Bez ohledu na to, ze na poslednich srazech co jsme byli, tak se ta slichta ani moc zrat nedala, nebo nektere snidane za 80-100 v podobe 1-2 platku sunky a syru, to fakt ne...... ceny v kempech rostou, ale kvalita docela slusne klesa, ale je to muj osobni pohled na vec.

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...