Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna ovladače ventilátoru topení.


Mejla.

Recommended Posts

před 8 minutami, Mejla. napsal:

Tak, pokud bych uměl hledat s francouzskými případně anglickými výrazy, tak bych použil například francouzské stránky pro Peugeot 807... , je pěkné, že tady spolu debatujeme, ale výsledek to mít nebude. Protože jsem z minulosti pouze chabě vybaven ruštinou, tak se ptám na českém fóru. Ty jsi zřejmě znalý, ale místo odkazu mě jen cvičíš v rétorice. To si bez urážky vetkni za klobouk. A pokud ( a na to máš plné právo) mi nechceš poradit, tak je naprosto zbytečné, aby jsi sem cokoliv psal. Ahoj.

Ležím s chřipkou a psal jsem to na mobilu. Teď jsem u počítače, ale už nejsem ochoten ti nic hledat. Příště si dám pozor, abych ti už ani v nejmenším neporadil.

Jak dlouho jsi hledal, jsi nenapsal. Tedy píšeš, že jsi nehledal, protože neumíš. Lze použít překladač google, kam bys zadával české výrazy a pak do youtube dával anglické nebo francouzské překlady, to jsi asi nezkoušel - asi moc složité.

Mimochodem, v minulosti jsem už pro mnoho lidí hledal různé věci, někteří se ani neozvali, zda to pomohlo. Takže jsem nebyl ochoten pro tebe věnovat nějakou půlhodinu hledání - a nelituju, pomož si sám.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, P607Olda napsal:

Ležím s chřipkou a psal jsem to na mobilu. Teď jsem u počítače, ale už nejsem ochoten ti nic h....

Já jsem ti jen napsal, že jsi žádnou radu nepodal. Ze stylu mého dotazu jsi mohl pochopit, že prostě ani nevím, jak se odborně ten čudlík jmenuje, a tak těžko mohu něco překládat a vyhledávat. To je snad celkem pochopitelné. Někdy vypomáhám na jednom foru, které je zaměřené na telefony a pc. Pokud tam někdo podá "odbornou" radu, typu vyhledej si to na google, nebo na youtube, tak dostane za uši. Protože je to naprosto zbytečné. To je opravdu lepší nepsat nic, prostě se té debaty neúčastnit. Jenže ono odolat pokušení je těžké že ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už bych ti ani neodpovídal, ale tvůj  příspěvek končí otázkou, takže očekáváš odpověď.

Tady je to trochu opačně. Za uši dostane ten, kdo nepoužil hledání, anebo si o tom předem nezjistil, co se dá. Odpověď typu "použij hledání" je tady běžná. Obvykle, stejně jako ty, proti tomu bojuju, tentokrát jsem poprvé (chřipka, mobil) použil tuto odpověď. Taky proto, že lidi většinou nevědí, že na youtube je i spousta technických návodů.

Na tomto fóru se už vyřešilo mnoho technických problémů, všechny se dají najít. Nikoli však hledáním na tomto fóru, hledání je hodně neohebné, ale právě googlem. Takže kdo je tady už dlouho, tak nechce podesáté odpovídat na podobný dotaz nováčkovi. (netýká se tvého problému, ten tady ještě nebyl)

Na tvojí opravě je nejdůležitější rozebrat plasty tak, abys nic nezlomil (příchytky) a nevyzubil plasty (stopy po páčení). Tyto rady se ti dostaly, hned pod mojí odpovědí je video. S elektronikou uvnitř si snadno poradíš, jsi šikovný elektrikář, na to rady nepotřebuješ.

A teď konstruktivně: doufám, že podrobně nafotíš postup, co bylo špatné a jak jsi to vyřešil.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj, trochu jsem to musel odložit. Tak ta regulace u mne vypadá jinak, kolečko do kterého zapadá ovládací tyčka z otočného ovladače, je přichyceno na plošňák třemi drátky, tak jsem zkusil z druhé strany pošimrat pájkou spoje těchto vývodů a třetí den to zatím chodí dobře. Je možné, že tam byl studený spoj. Při té příležitosti jsem si konečně vyměnil žárovku na osvětlení ovladačů. 🙂

Takže dík za radu, rozebrání není složité, vše na klipsny, zvládne to asi každý. 🙂

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...