Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdarek chci prebarvit narazniky do barvy karoserie ale jak tak koukam na kamose delal to bez niceho a asi za 3 mesice se mu to zaclo loupat :myslim tak se chci zeptat cim nejdriv natrit nebo nastrikat naraznik aby tam pak svrchni barva drzela a neloupala se predem dik za rady .:mrk

Odesláno

protože tam nedal ten plastifikátor do barvy na plast. Nebo to měl mastný. Stačí abys to někdy nastříkal černý nárazníky sprejem na přístrojovky a barva sleze i když má tu nejlepší kvalitu a to co v ní má být. Silikonovej olej je holt cajk kterej z toho nedostaneš už nikdy. Je v tom holt zažranej

Odesláno

tady se to řešilo a možná toho bude i víc - dej hledat \"lak\" \"stříkání\" \"sprej\" a podobný...

Každopádně když si to člověk dělá sám, tak to nikdy neni jako z lakovny - jeden nárazník stojí tak kolem 2000,- ale je to na furt (dokud to nenaboříš) i když na to budeš mít doma vercajk, tak to stejně bude vždycky poznat (nejdůležitější věcí jsou přípravy, aby to bylo rovný - kitování - to doma nikdy neznalec neudělá na 100%). Když si to budeš dělat přece jenom sám doma, tak základ je zahladit nerovnosti, vše dobře odmastit (technickej benzín, odmaš?ovadlo), pak základ na plasty, aby se to neloupalo a nakonec sprej...pak lak (jestli to chceš mít lesklý (asi jo) chce to zvážit, jak dlouho chceš auto ještě mít a kolik jsi ochotný do něj \"vrazit\":papa

Odesláno

otázka je jestli chceš stříkal spoiler pod nárazníkem nebo nárazník.

spoiler je plastový, a platí co bylo výš. odmastit + základ na plast (+ plnič - prebrousit) + lak

nárazník je dle mě laminátový (nebo tak něco) a ten jsem nastříkal černou barvou na nárazníky která obsahuje základ na plast.

pokud by to byla jiná barva než černá, musí se nejdřív základ na plast a pak barva.

Odesláno

Ten černej lem (nárazník jako takovej) je nějakej sklolaminát a je dobrý se snažit ten starej povrch strhnout co nejvíc to jde a pak vzít jak píše zoby tou černou mrchou

to v případě, že to nechceš dát do barvy taky - to by se pak muselo překitovat a sbrousit a je to luxusní piplačka:super

Odesláno

ten černej stál do 3 stovek, myslím 280 kč.

základ na plast a plnič kolem 100 kč a červený lak cca 400 kč. jsou to 400 ml spreje.

tím černýs jsem stříkal lišty kolem celého auta a ty nárazníky.

nárazníky jsem ani nerousil, jen odmastil a nastříkal a drží.

nic se neloupe, fotky jsou v členech:

http://www.peugeot-club.com?clen=594

když se porovnají staré a nové fotky, jde poznat, že na nových je to pěkně černé

Odesláno

zoby: to je fakt velkej rozdíl - měl jsi to pěkně vybledlý - se ani nedivim, že ses do toho pustil

jen tak mimochodem: ty máš blinkry stříkaný nějakym transparentnim sprejem, nebo to jenom tak vypadá (na tý poslední fotce)

Odesláno

No, co se týká 205, tak já si radši svařil pod ten plast nárazníku trochu kolejnici. Auto se tím spevnilo a už to není zepředu taková plastová hračka. Taky jsem vyfoukl držáky nárazníku pěnou. \"No uvidíme\" jak to říká ten frajer v reklamě ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

zoby: to je fakt velkej rozdíl - měl jsi to pěkně vybledlý - se ani nedivim, že ses do toho pustil

jen tak mimochodem: ty máš blinkry stříkaný nějakym transparentnim sprejem, nebo to jenom tak vypadá (na tý poslední fotce)

světla ničím stříkaný nejsou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...