Blackrider Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 nazdarek chci prebarvit narazniky do barvy karoserie ale jak tak koukam na kamose delal to bez niceho a asi za 3 mesice se mu to zaclo loupat tak se chci zeptat cim nejdriv natrit nebo nastrikat naraznik aby tam pak svrchni barva drzela a neloupala se predem dik za rady . Citovat
lexa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Dej do vyhledat dotaz, už se to tu několikrát řešilo. Citovat
Dafe Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 protože tam nedal ten plastifikátor do barvy na plast. Nebo to měl mastný. Stačí abys to někdy nastříkal černý nárazníky sprejem na přístrojovky a barva sleze i když má tu nejlepší kvalitu a to co v ní má být. Silikonovej olej je holt cajk kterej z toho nedostaneš už nikdy. Je v tom holt zažranej Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 tady se to řešilo a možná toho bude i víc - dej hledat \"lak\" \"stříkání\" \"sprej\" a podobný... Každopádně když si to člověk dělá sám, tak to nikdy neni jako z lakovny - jeden nárazník stojí tak kolem 2000,- ale je to na furt (dokud to nenaboříš) i když na to budeš mít doma vercajk, tak to stejně bude vždycky poznat (nejdůležitější věcí jsou přípravy, aby to bylo rovný - kitování - to doma nikdy neznalec neudělá na 100%). Když si to budeš dělat přece jenom sám doma, tak základ je zahladit nerovnosti, vše dobře odmastit (technickej benzín, odmaš?ovadlo), pak základ na plasty, aby se to neloupalo a nakonec sprej...pak lak (jestli to chceš mít lesklý (asi jo) chce to zvážit, jak dlouho chceš auto ještě mít a kolik jsi ochotný do něj \"vrazit\":papa Citovat
zoby Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 otázka je jestli chceš stříkal spoiler pod nárazníkem nebo nárazník. spoiler je plastový, a platí co bylo výš. odmastit + základ na plast (+ plnič - prebrousit) + lak nárazník je dle mě laminátový (nebo tak něco) a ten jsem nastříkal černou barvou na nárazníky která obsahuje základ na plast. pokud by to byla jiná barva než černá, musí se nejdřív základ na plast a pak barva. Citovat
Neon Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Ten černej lem (nárazník jako takovej) je nějakej sklolaminát a je dobrý se snažit ten starej povrch strhnout co nejvíc to jde a pak vzít jak píše zoby tou černou mrchou to v případě, že to nechceš dát do barvy taky - to by se pak muselo překitovat a sbrousit a je to luxusní piplačka:super Citovat
Blackrider Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 jj dik za rady ja chtel zacit tym plnicem pak zbrousit a pak dat barvu tak se uvidi Citovat
Blackrider Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 zoby kolik si dal za sprej na ty narazniky a jestli se ti to neloupe nebo jiny veci ? Citovat
Blackrider Odesláno 21. únor 2006 Autor Odesláno 21. únor 2006 chci udelat narazniky jak ma tady neon kus cernej a spodek v barve vozu mam 205:roker Citovat
zoby Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 ten černej stál do 3 stovek, myslím 280 kč. základ na plast a plnič kolem 100 kč a červený lak cca 400 kč. jsou to 400 ml spreje. tím černýs jsem stříkal lišty kolem celého auta a ty nárazníky. nárazníky jsem ani nerousil, jen odmastil a nastříkal a drží. nic se neloupe, fotky jsou v členech: http://www.peugeot-club.com?clen=594 když se porovnají staré a nové fotky, jde poznat, že na nových je to pěkně černé Citovat
Neon Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 zoby: to je fakt velkej rozdíl - měl jsi to pěkně vybledlý - se ani nedivim, že ses do toho pustil jen tak mimochodem: ty máš blinkry stříkaný nějakym transparentnim sprejem, nebo to jenom tak vypadá (na tý poslední fotce) Citovat
Ladis Odesláno 22. únor 2006 Odesláno 22. únor 2006 No, co se týká 205, tak já si radši svařil pod ten plast nárazníku trochu kolejnici. Auto se tím spevnilo a už to není zepředu taková plastová hračka. Taky jsem vyfoukl držáky nárazníku pěnou. \"No uvidíme\" jak to říká ten frajer v reklamě Citovat
Blackrider Odesláno 22. únor 2006 Autor Odesláno 22. únor 2006 thx panove za odpovedi az to budu mit predelany tak sem hodim fotky aby ste mohli pak posoudit jak to vypada :super Citovat
zoby Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: Neon zoby: to je fakt velkej rozdíl - měl jsi to pěkně vybledlý - se ani nedivim, že ses do toho pustil jen tak mimochodem: ty máš blinkry stříkaný nějakym transparentnim sprejem, nebo to jenom tak vypadá (na tý poslední fotce) světla ničím stříkaný nejsou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.