Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Rear Heating - funguje vám "zadní" vytápění???

Recommended Posts

Posted

Zjistil jsem, že mi nefunguje Rear Heating. Aktivuji ho tlačítkem na panelu nad řazením, ale teplý vzduch vycházející ze stropních průduchů na manuální ovladač tepla nereaguje. Manuální ovládání rychlosti proudění funguje.

Máte někdo stejný problém?

EAT8 Allure

Posted

Přečti si návod ;) Protože teplo stoupá především nahoru , je blbost hnát ho stropem , ze stropu jde jenom studenej vzduch na ochlazení interiéru , teplej má průduch někde vzadu u sedaček .

top.PNG

Posted

ano je to presne tak, v zime ide teplo len zo spodu, takze vrch ma byt stale zavrety, ak nechces pripustat cerstvy vzduch,  v lete  mas zase vrch otvoreny, aby studeny vzdy klesal dole od stropu ... riesilo sa to na mnohych forach ze preco je to tak, ale je to tak spravne :-)

Posted

teply vzduch ide vpravo dolu a rozhodne tam neukladaj kolace, ako ja :), lebo sa to snazi vykurit velky priestor a ide odtial naozaj horuci vzduch. ani to nezakryvaj nicim (decka tam hodia bundu, tasku, hocico). teply vzduch ide aj z hora, ale az po dlhsom case v pripade potreby. celkovo sa potom ale auto viac prehrieva - ak mas nastavenych napr 21stupnov, tak je to na tielko a trenky, aspon u mna..., cize je potrebne sa s tym pohrat.

Posted

Jj suhlas, tiez som tam prvy krat dal batoh s pivami a ked som zastal piva mali 100 stupnov a batoh skoro horel, je to trochu nestastne umiestnene, uz si davam pozor ...

Posted

Hmmm... Převzal jsem zaručenou zprávu (ze servisu) o problému zadního topení a ověřil ji jen na stropních fukarech, namísto návodu. Faktem je, že děti si na zimu při lednové cestě do Alp nestěžovaly, i když jsme se jich výslovně ptali.

Moc díky za reakce, o víkendu to prubnu.