Manillka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Zdravím, koupila jsem peugeot 407 sw,r.v. 2005, už při jízdě domů začala svítit kontrolka ESP, pak při vypnutí motoru a opětovném nastartování auto nešlo nastartovat.Chytlo se vždy až napodruhé. Dobili jsme baterku, auto startovalo hned, druhý den zase až napodruhé.Snad to bude jen baterka a ne zhaviče nebo altík. Dále displej hlásí chybové hlášky, parkovacích světel, mlhovek, blinkrů, vše funguje, pouze u směrovek jaksi nefunguje zvuková signalizace.Poradí někdo co s tím? A ještě jeden dotaz, vy kdo jste měli "rozsypaný" displej, kupovali jste origo nový nebo to nemá cenu kvůli přehřívání a je lepší koupit nějaký uni, předpokládám ale, že ten nebude komunikovat s palubním pc. Díky. Quote
P607Olda Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Pokud začlo zlobit už při jízdě, tak to bude spíše dobíjení. Tzn, buďto změřte napětí (14,4V) anebo baterku pro začátek jen půjčte z jiného auta, třebas i menší. Chybové hlášky: začněte tím dobíjením a baterkou, možná je to tím. Zvuková signalizace: možná se umoudří, jinak možná vada v reproduktorku, lze také vypnout/zapnout diagnostikou. Nejprve řešte to základní, možná se signalizace umoudří sama. Displej to je horší, dej fotku, který to je. Odpoví někdo jiný. Quote
wondermansk Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Keď sme už pri hláškach, viem si niekde nájsť, osobne som to na google ešte nenašiel, že aké chybové hlášky mi môžu vyskočiť na displeji? Napr. Risk of ice a pod... v celku by ma to zaujímalo. Mám peugeot 308 rv. 2010 Quote
P607Olda Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 ani še nepitaj... veľa... buc rad že neni su... Fakt je jich hodně, asi bys je našel v návodu. Návody ke stažení zde http://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ Quote
Recommended Posts