Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní brzdové světlo


Lecho

Recommended Posts

Ahoj, už jsem to tu psal, jak mě málem vyhodili z STK. Všude LED, žárovky které vidíš a nejsi zvyklý, že jejich případnou závadu počítač nehlásí.

Takže pokud se ti to téma s obrázky nechce hledat, sundají se 2 plastové šrouby vzadu pod víkem kufru, pak se lampa vysune dozadu. Trochu to drží v tož zúžení k zadnímu bočnímu okénku, tam to zaklapává...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, mám toto auto asi týden, tak ještě nemám prostudován manuál, jsem tak na straně 150. Šroubky jsem měl venku, jen jsem za to nechtěl brát silou, drží to přesně jak píšeš. Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Ahoj. Nesvítí mi 3. brzdové světlo. Nastudoval jsem návod, demontoval ... hrozná pakárna ... a zjistil, že světlo jako takové je OK. Připojil jsem na konektor 12V a normálně svítí. Proměřil jsem tedy konektor na straně auta a nic. Klasické brzdovky svítí normálně. Netušíte někdo, kde může být problém? Kde a co prověřit? Díky za pomoc.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, Dodo1976 napsal:

Jo je to bolest francouzů.

Tu samou závadu jsem měl na C5....

Já zas na Sharanu II. Kolega na Golfu. Já si myslím, že je to bolest obecně. I do aut s nižší výbavou dávaj většinou stejný kabelový svazek jako je u plné. Nevyplatí se jin dělat jiné. My jsme tehdy měli nějaké prodřené kabely, bylo ale nedohledatelné kde. Takže někdy se to "ukostřilo" a začalo blbnou celý světlo. Pak jsi to otevřel a zase všechno šlo... A zavřel a bylo to dobrý... To se fakt debilně hledá. No bylo tam mnoho nezapojených kabelů, tak jsme to prostě přeházeli, vyměnit kabelovej svazek u sharana by stálo už tehdy desítku. Byl v jednom kuse, proteženej tunelem, svarek stál necelý 3 tis a výměna byla den práce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problémy s káblovým zväzkom do kufra sa vyskytujú asi pri väčšine áut (teda okrem sedanov) lebo výrobca zrejme použije bežné káble, miesto toho aby v danom mieste použil špeciálny kábel určený na ohyb. Tieto káble majú často garantovaný aj 1milión ohybov ale keď snaha ušetriť je väčšia ako snaha urobiť to kvalitne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...