Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PureTech 180 133kW


zenes

Recommended Posts

před 3 hodinami, HanysR napsal:

A ven! 🤣

🤣🤣🤣

Mně se ten Hyundai taky fest nelíbí, zrovna včera jsem za jedním jel a říkal jsem si "ty v_ole, to je ale hnus..."🤣 Zevnitř (na fotkách) se mně to taky nelíbí... Ale jak už zaznělo - nelíbí se mně, neznamená to, že jinému nebude připadat krásnej.

Ale hlavně si ho nekupuj, pokud by se ti fakt nelíbil, neměl bys z něj radost. Resp. kup to, z čeho radost mít budeš.:)

Upraveno uživatelem Ajap
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl v Hyundai a musím že zvenku je fakt užasne - resp. působí větším dojmem, než včera na parkovišti. Myslel jsem, že je to úplně jiný auto. A ty metalízy kovový jsou fakt nádherný. Ale ten vnitřek 😞 Zpracování pěkný, kůže na dveřích a horní část palubky s látkou byly fakt moc pěkný. Ale ty displeje - ten pod volantem, to je katastrofa. A ten prostřední na tunelu - opravdu působil lacině, jako nějaká mikrovlna. Fakt né jako v mercedesu, od kterého opisovali.

Navíc je to v tý čtyřkolce těžký jako prase...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každopádně ! Udělal jsem rozhodnutí a už složil i zálohu - Peugeot 3008 1,6 GT 133 kW EAT8 bude do 4-5 dnů u mě v garáži ! 😄

Těším se a díky za pokec tady, už jsem z toho nespal vic než týden, takže jakýkoliv komentáře k tématu byly pro mě přínosný. Samozřejmě že jsem se rozhodl podle sebe nakonec - vertigo byla ke mě příliš výrazná a celebes jsem chtěl celou dobu - vlastně mám štěstí, že ji dávají zadarmo ke 3008, protože ještě než jsem se rozhodl pro 3008, byla ve výběru i 5008 a tam bych za ní platil, protože tam dávají zadarmo takovou tu divně hnědo-zrzavou.

Výhřev sedaček nepotřebuju, manželka ho výslovně nechtěla.... auto mám doma ve vytápěný garáži a v práci v podzemních vytápěných garážích taky... na chatu jezdim v létě a ty Alpy 1x za rok zvládnu 🙂 No a automatický parkování - co jsem tak četl a bavil se s prodejci, tak ono si vybírá velký místo na zaparkování, takže dlouho vybírá a pak tam člověk zajede 2x rychleji než ten automat... .

No a na nový auto jsou teď čekačky minimálně 6 - 8 měsíců. Potvrdili mi to v AV Caru i u Kopeckýho, Domanskýho i u Lennera a v Unikomu - takže nekecaj 🙂. Květnová a červnová výroba je prý plná, normálně by šel do výroby stejně až v červenci, jenže prý vyhořela nějaká továrna na chipy a taky nedávno ta zácpa v slezu.. takže horor. Mimochodem Hyundai to samý, tam ale zase chybí nějaký těsnění do převodovek. Taky nejdříve za 6 měsíců prý.

No takže tady v republice už je jenom jedno GT s tímhle motorem. A co jsem koukal tak ještě dvě GT s tím slabším dieslem v Příbrami a tuším že v Kladně. V Příbrami je ta červená Ultimate!!

No každopádně se hrozně těším, hlavně kvůli motoru a převodovce a přesně jak tady bylo řečeno už párkrát - padlo mi hned do oka, líbí se mi i přes všechny pobídky jinech prodejců a papírově lepší parametry u některých konkurentů a všechny kotrmelce, který jsem ohledně toho absolvoval (z toho poslední byl ten Hyundai dneska), jsem podvědomě dělal nejspíš proto, abych se pokaždý ještě víc ujistil, že chci 3008 s tím silným motorem 🙂

Tak zatím ! Hezký víkend a příští týden se ozvu snad už s novou károu ! 🙂

 

 

 

Upraveno uživatelem vigk66
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Petr 3008 napsal:

Vybral jsi dobře.  Až teda na tu divně hnědo-zrzavou 😂, jinak všechno ok

Jezis promiiin, mohlo mi dojít že tu barvu někdo má 😄 Ale ona není ošklivá, je to metalíza jako každá jinááá 😄 Je zvláštní že na každý typ/tvar sedí jiná barva. Třeba bílou na autech miluju, i na 3008 se mi hodně líbí - kontrast červených světel vzadu je k bílýmu autu úplně nejlepší, zvlášť někde v noci na promenádě u moře 😄 Úplně to vidim! A u 3008 zase byly krásně výrazný ty " vrásky" vedle "očí" vepředu! Ale kdyjsem v bílý viděl toho hyunadie tak to je hnus, tomu zase sluší těch jejich 50 kovových odstínů šedi 😎

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...
  • O 1 rok později...

Ahojte.

Zvažujeme kúpu prvého Peugeotu do rodiny pre manželku

Jazdí denne do prace (8km tam a späť) mimo mesto/dialnicu

3008 GT,r.2021,1.6 Puretech,133kw,8AT

Najazdené cca.80000

Na čo si dávať pozor pri obhliadke?

Je to spoľahlivý motor?

Realna spotreba?

Vraj ma ten motor problém,že "má remeň v oleji"

 

Ďakujem za každú odpoveď a radu...

Upraveno uživatelem titanius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to oturbený přímovstřik = pokud auto aspoň občas nepojede delší trasu, hrozí ředění oleje benzínem, zakarbonování sání a jiné radosti. Na té krátké trase počítej se spotřebou kolem 8-9l, ale vzhledem k tomu, v jaké cenové relaci kupuješ auto na "poskakování kolem baráku", tak to je asi to poslední, co by tě trápilo. Jinak co jsem četl tak tahle varianta 1,6 už je solidně vyladěný spolehlivý motor.

Mám v téhle chvíli najeto cca 43tkm, jediné, co se v záruce měnilo, byly páčky pod volantem - stejná chyba jako v letech 2000-2010, blikáš doleva, otočíš prudce volantem doprava a blikáš doprava. V servise říkali, že u těchhle nových aut je to ale unikát. Jinak vše bez ztráty kytičky (ťuk ťuk ťuk), auto funguje krásně a "vylazeně" - jízdní asistenty tam jsou, ale drží se hodně zpátky. Třeba taková "koncernová notorie" jako přehnané reakce asistenta čelního nárazu, kdy jsem kdysi nejdřív v Audi a pak v Superbu několikrát málem okusoval volant z důvodu falešného poplachu - to tady fakt není. Za ty necelé 3 roky už na mě auto dostkrát řvalo, ať brzdím, ale ještě nikdy nenastala situace, že by samo brzdilo - a ani nemuselo. 

Na rozdíl od ještě první generace 308 nikde nic nedrnčí nebo neklepe, zpracování je fakt solidní a materiály jsou na vysoké úrovni. 

A ten 8 stupňový Aisin řadí nádherně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem

Tak s autom sa bude jazdiť hlavne do a z práce.Ale tak 1-2x do týždňa sa s ním bude jazdiť aj 30-60km po úradoch,nákupoch,tréningy deti atď...

A čo sa týka toho nájazdu km?

Je to v pohode?

Čo treba dať vymeniť a pri koľkých km?

Ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...