Ľuboš Ondrusek 2 Report post Posted February 3 Zdar pezotaci mám na ruke 405 TD a má nasledovný problém chytá na brnk ale po miernom zohriati sa zvýšia otáčky asi tak o 500 ot . Motor má pekný zvuk nič neklepe na volnoběh ked mu přidám tak zahuli na cierno a fest skoro som změnil fasádu baráku . A vykonovo to tiež nieje bohvie čo je to break nemám to s čím porovnať ale podľa mňa by to malo byť živšie ( je to taká ulozenka po dědovi este má ochrannú fóliu na tej chromovej liste ) hlavne ma zaujíma čo môže spôsobiť zvýšenie otáčok čo mi nejde do hlavy a po zohriati (skôr klesnúť ) Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
ferinko2 400 Report post Posted February 3 Veľa nafty a málo vzduchu.....najprv vyber vzduchový filter,ak to nepomôže , tak regulácia turba nefunguje. Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Ľuboš Ondrusek 2 Report post Posted March 16 No problém vyriešený vadne čerpadlo 2 ferinko2 and Péťa reacted to this Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites