Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rj na tazne zariadenie


acidko

Recommended Posts

zdravim všetkých. kupil som peugeot 407sw rv. 2006 a v kufri som nasiel konektory ktore by mali byt priprava na tazne. chcem si ho dat namontovat no potreboval by som poradit aku riadiacu jednotku na tazne si mam zohnat. zistil som ze existuju dva typy. jeden je BSC A01 00 a druhy je BSC A04 00. Prosim skusenejsich o radu aku rj si mam vybrat. pre istotu napisem aj vin. :VF36ERHRH21528129. dakujem za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj to je on. skusal som najst cislo v SB ale je ich tam vela a vobec som sa z toho nevysomaril. budem to este skusat, najradsej by som bol keby si ten kabel nakrimpujem priamo. zasuvka-kabel-konektor. ale keby nezozeniem budem si pamatat ze ho mas. dik moc

Upraveno uživatelem acidko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi som ho nasiel a aj piny volal som do peugeot trencin konektor 4€ a piny neviem ale nemalo by to byt nic strasne za dva tyzdne by mal prist tak uvidim ale podla popisu by to mal byt on. 

Upraveno uživatelem acidko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...
V 4. 2. 2019 at 14:24, baffy napsal:

Myslíš ,takýto?  Predpokladám že aj v Peugeote alebo niekde z vrakáča.Ak by si mal cestu okolo ,tak ti ho darujem ,ale posielať to asi nemá cenu.

 

20190204_141356.jpg

Ahoj prosim te chci montovat tazne s original elektrikouo a mam tam tento konektor a v kufru ridici jednotku kam pasuje, ovsem tam je jiz osazeny konektor 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem na díly více 407 a nikdy dvě jednotky neměli :)  Kombíky tam mají BSC jednotku a v ní i pojistky například na zadní stěrač, ale stále slouží jako jednotka pro přívěs. buďto to tam bylo připojeno přes redukci na kabeláži, nebo se dala vyšší verze BSC jednotky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@sharpers asi jsem jich rozebral víc :aut

Jednotka kufru BSC nikdy nesloužila jako jednotka tažného , buď v tom autě byla a jednotka tažného BSR se k ní přidala (viz obr.) nebo tam nebyla a BSR byla samostatně .

tz.PNG

Upraveno uživatelem jarokare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře, hádat se nebudem, nato už jsme moc staří :D:) Mám u dílny tři auta s origo tažným a všechny to maj zapojené do BSC :D konkrétně BSC A04. Dle info na netu je u 407 SW BSR obsažena v BSC, tzn ty vyšší verze. 

A schválně jsem měl dneska jedno to auto s tažným v BSC na diag a hlásí to i jednotku BSR aškoliv v autě fyzicky není :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 7. 2022 at 20:36, baffy napsal:

To asi nie, ten konektor ktorý tam máš využitý bude pre niečo iné.  Modely pred face tam majú tuším aj nejakú poistkovku, tak by to mohlo byť ono.

mam jednotku bsc A04 a vse osazene a dal nevim kam s taznym

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 A nebude náhodou kábel z toho konektora niekde cvaknutý? Pozeral som zapojenie pre rôzne typy BSI a všade je ten 16 pinový šedý konektor výlučne pre ťažné.Keďže som si neni istý či to tu môžem zverejniť ,tak som ti nejaké screeny hodil do správy. Skús to porovnať.

 

EDIT: pozerám že sa jedná o jednotku 04 a tá by mala mať ,teda aspoň podla obrázkov na nete 2 tie velké konektory,alebo sa mýlim? Ak sú dva ,tak potom jeden by mal byť volný práve pre to ťažné,hmm.

Aj keď je to tak ako píše jarokare. Pre ťažné je to BSR a tak je to uvádzané aj v schématoch. To BSC som ja napríklad v aute po face nemal,všetko riešilo BSI prípadne PSF v mot. priestore.

 

Upraveno uživatelem baffy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...