Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Engine fault: Repair needed


Pajoš

Recommended Posts

Tak jsem dospěl taky k této chybě a nikdo neví proč :-/. U kamaráda na diagnostice jsme nenašli nic, kromě ruplé žárovky, tak jsem jel do Peugeot servisu, kde mi řekli, že taky nic nenašli, jen pár nesmyslných chyb. Jediné prý, že to hlásí podbití baterie, tak mám zkusit přes noc baterku nabít. Je stará cca rok, tak nevím. Všechno vynulovali, než jsem dojel do práce, chyba se objevila zase. Ach jo. Dneska odjíždím na pololetní prázdniny s dětmi, takže mě čeká cesta v nouzovém režimu. Super :-(. Byl jsem dnes objednaný narychlo jen na diagnostiku, prý bych jim to tam musel nechat na delší dobu, aby to pořádně otestovali. I když nevím co, když na diagnostice nic není. Tak jim to tam asi v pondělí zavezu, jestli s tím něco udělají... Když ani značkový servis neví, je to tristní :-/.

Jo jinak je to Peugeot 5008 1,6 eHDi 82 kW s robotem. Rok výroby 2012, najeto 235000 km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě se to poprvé objevilo během jízdy. Po novém nastartování to zmizelo. A teď už se to objevuje pravidelně po pár kilometrech jízdy a během jízdy to nemizí. A já si vždycky myslel, že diagnostika odhalí vše, když jsou ty auta plné elektroniky, čidel a bůh ví čeho všeho :-(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mě se stejná hláška objevila když mi došla nafta (neptej se proč) a ještě jsem dorazil baterku. Ráno jsem zajel pro novou, dolil a napumpoval naftu, po prvních dvou startech mi to napsalo to samé, možná vzduch v pumpě, nebo v paměti ta slabá baterka, nevím. Každopádně, tím to skončilo. Já vím, že ti to moc nepomůže, takže asi ten servis, každopádně držím palce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

FAP byl originál. Nakonec to byla vadná řídící jednotka termostatu. Nevím, jak na to přišli, když na diagnostice nebylo nic ;-). Výměna i s prací něco kolem 3 tisíc.

Upraveno uživatelem Pajoš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...

Ahoj, tak dnes som bol na rade asi ja lebo mi vyskočila hláška: Engine fault: Repair needed. Objavilo sa mi to po prvýkrát ako som auto tlačil hore kopcom cca 120/130 a potom to prišlo. Strata ťahu auta. Po rovinke OK ale ako náhle dole kopček tak rýchlosť išla rapídne dole. Po rovinke Max 120km/hVolal som do servisu tak jeho prvé otázky smerovali: svieti vám stop a druhá viete ísť viac ako 50km/h. Objednal má na 1.10.2019 diagnostika. Kto má skúsenosť čo to môže byť. Dosť sa bojom čo odišlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...