Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MY PEUGEOT APP


kpzetka

Recommended Posts

Je jedno jakou mám verzi.Vždy aktualizuji na nejnovější a nikdy jsem neměl problém.Teď mám tuším 1.19.1 a jede mi v pohodě.Připadá mi jestli nebude spíš problém v chytrejch founech.Já používám cca 7 let starej samsung s3 a v poho.Možná by stálo za pokus,zkusit to s jiným founem.Ale na druhou stranu,když funguje volání,tak bych logicky předpokládal,že apka pojede taky.🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

tak jsem nedávno pořídil nový telefon Honor View 20 a nové aktualizace apky fungují jak se jim zachce , jednu jízdu to zapíše , dvě ne, pak zase ano, včera jsem dal tedy starší verzi 1.14.3 a zatím to 3 jízdy zapsalo tak uvidíme časem. Snad to jednou vychytají k dokonalosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Odpoveď je jednoduchá - nijako. Inak stojí tá aplikácia za to laborovanie s ňou? Mne pokial viem funguje ok, niekedy síce nezosynchronizuje ale potom napr. o 2 dni stiahne všetky jazdy. Ale niesom si 100% istý, s autom jazdí aj manželka tak nesledujem či je každá jazda zapísaná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahojte, Tiez som zacal pouzivat tuto aplikaciu a tiez som ostal sklamany ked mi prestala pracovat cize nestahovala data z auta. Auto som kupoval zaciatkom juna a aplikaciu som insaloval asi 2tyzdne potom. Predpokladam podla googleplay ze mam (mal som) najnovsiu verziu 1.19.3. Pekne sa mi to stahovalo no jedneho casu asi 2tyzdne dozadu to prestalo ostal som zaskoceny a zacal som tu citat ze sa to stalo skoro kazdemu. Neviem ci za to moze prave tato verzia  ke predpokladam ze mne zo zaciatku isla.  Ale z coho som sklamany je ze pred odinstalovanim aplikacie som si udaje exportoval asi tromi sposobmi na kartu, na mail a na disk. Ulozil sa mi ako exwl subor pekne so vsetkymi jazdami. Nainstaloval som si verziu  1.18.3  a chcel som si importovat zalohu a nic vypisovalo mi to chybu . Co sa tyka auta tak s touto verziou to funguje pekne ale nerozumiem preco sa mi nechce nahrat zaloha mate niekto takuto skusenost?   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...