Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MY PEUGEOT APP


kpzetka

Recommended Posts

Jakou verzi máte chlapy v telefonu já mám teď 1.17.0 a ta jednou zapsala a to bylo připojeno kabelem ale další jízdy už ne. Zkoušel jsem i verze 1.16 různé a nic ale telefon připojen, volat jde tak nevím kterou verzi tam dát aby to bylo zase ok. Předem dík 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by hlavně zajímalo, na jakém principu to vlastně funguje. Kupříkladu nechápu, kde se bere rozdíl mezi údajem v aplikaci a na palubním počítači. Když před jízdou vynuluji počítač, tak by po jízdě měly být údaje s aplikací ve shodě. To se neděje. Nevím, kde to bere GPS, protože některé trasy mají adresu startu i cíle, jiné ne. (jezdím každý den do práce a jde tedy o shodné trasy). Nechápu, proč to třeba týden neukáže žádnou trasu, po týdnu to začne fungovat, ale ty trasy z minulého týdne se už zpravidla neobjeví, ale někdy ano. Má to tedy nějakou paměť v autě, nebo je to odkázané na mobil?  Ostatně k čemu je vlastně wifi připojení auta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

Tak nevím kde začít. Sednul jsem do auta, dal klíček do spínačky a nastartoval. Telefon se spojil s autem, zobrazila se ikonka pripojení k aplikaci. Došlo k přenesení poslední jízdy bez telefonu a vystartovali jsme. Cestou několik zastavení a k přenosu jednotlivých jízd už nedocházelo. Už se ani nespojil telefon s autem, přitom bylo teplo, start - stop záměrně zapnutý. 

Udělal jsem restart telefonu a zkusil znovu připojit. Tam jsem narazil naskutečnost, že aplikace se tvářila jako odhlášená a chtělo to po mě přihlašovací údaje a na obrazovce, kterou jsem do té doby neviděl mne informovala o funkcích aplikace, jako by se teprve nyní aktivovala nějaká aktualizovaná verze, nebo co. Zadal jsem tedy přihlašovací údaje a povolil přenos dat. Naskočilo lehce inovované prostředí došlo k přenosu všech doposud nepřenesených dat o jízdách a zase všechno šlape dál jak má.

Verze aplikace, kterou mám je 1.18.3

PS: s tou polohou může souviset to, zda máš vždy povolené polohovací služby, někdy je taky nemám zapnuté a nezapnu je ani na výzvu aplikace.

Mára

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn, já tam vůbec spínačku nemám. Na USB rádia se objeví napětí a k připojení dochází zřejmě s otevřením dveří. Aplikaci před jízdou nespouštím, telefon hlásí, že běží na pozadí a žere baterii.. K připojení přes bluetooth dochází bez problémů, telefon funguje automaticky přes handsfree. Ale výsledky jsou různé. Zpravidla po vypnutí zapalování pípne telefon, že mám nové trasy, někdy ne, někdy je tam trasa i s mapou, někdy jen čas a kilometry.. a co je nejhorší, vykázaná spotřeba se liší od té co je na palubním počítači. Takže vůbec nevím, jak to vlastně funguje. Jen podotýkám, že mám Spacetourer a aplikaci "My Citroen". Ale nepředpokládám, že by tam byla nějaké rozdíly. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...