Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dotaz na majitele vozu s bezklíčovým odemykáním/startováním vozu. (keylles)


Pe.Tr

Recommended Posts

Určitě jste již zaznamenali způsob překonání tohoto systému, krádeže aut v tomto směru narůstají a mne zajímá jestli se o to nějakým způsobem více zajímáte , nebo to neřešíte. 

Vím, že většině stačí pojištění proti krádeži , vím i o pár lidech, kteří si systém odemykání auta přes kliku v servise nechají vypnout a pak tu jsou tací jako já ,kteří o mazlíka prostě přijít nechtějí  .

pozn o tom že se hyu nekrade si nechte od cesty :D 

narazil jsem totiž na velice zajímavé řešení , které nikterak nezasahuje do vozu a také nesnižuje komfort používání vozu  .

Nene nerozjel jsem new bussines , a netlačím produkt sem za účelem reklamy, taky to sem psát  nebudu o co konkrétně jde , ale třeba se někdo s tím už setkal a má zkušenost a podělil by se. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napíšu jen, jak to vidím já. Vzhledem k tomu, za jakých podmínek je možné bezklíčkové odemykání zneužít, mě to nechává klidným. Rozhodně víc se bojím rozbitého okénka a vykradení/ukradení "postaru" :myslim
Zvláštní na těch medializovaných případech odcizení je, že se jednalo o hodně drahá auta, která patřila nechudému občanovi s velkým domem, s kamerovým systémem a s velkou garáží. A vždycky to drahé auto stálo přes noc na ulici před domem a klíč od něj byl hned za vchodovými dveřmi nebo dokonce v garáži :nevim

Pokud má ale někdo noční můry, že za ním při nákupech v OC někdo chodí s krabičkou, zatím co druhý s jinou krabičkou je u jeho zaparkovaného auta, tak by měl pro klid duše tenhle systém u svého vozu určitě eliminovat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatiaľ sa v krádeži auta dá zabrániť doposiaľ neprekonanym systémom VAM, a kadejake úpravy Gps/gsm sledovania a ovládania, a pod. Avšak, ani zlodeji nie sú včerajší a určite idú s dobou. Pokiaľ to nie sú vyrastkovia a nechcú sa povozit. Čiže kopirky a rušičky už majú dávno. Pokiaľ to auto chcú ukradnúť, tak ho ukradnú hoc ako, aj za cenu rozbitia okienka, alebo odtahu. Už dávno sme u známych na sídlisku v jednom Sk meste večer pozerali, za hodinu prešla okolo odtahovka asi 3x , takže ......

Ale späť, tiež mám keyless, malé mesto nie tak frekventované, doma kľúč vždy aspoň v 2 izbe od dverí(prízemie).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VAM prekonas tim odtahem 😉 ale to je mimo tema , resime to ad mjsytic pise.

v realu v oc nikdo za tebou chodit nebude , ty anteny jsou moc velke (zatim) na to aby si nekdo takoveho frajera nevsiml.

proto je ta kradez casta v noci a u rd, cetl jsem nekde ze zmizeli i auta u autosalonu audi tusim nemecko. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj jak rikas , chladnym me nechava ze vetsinou jsou to audi bmw mergl a pak ty luxusy, jenze pri dostupnosti tech "zarizeni" k prodlouzeni signalu je jen otazkou casu kdy se fetky zameri na klasicke auta, tan je i vetsi sance poptavky stran nd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady je hezky rozepsane oco go a jak to funguje, cena se zrejme odviji podle velikosti baterie v klicku , na me uto mi prisla do mejlu cenovka od ceske firmy 3200 plus dan

http://www.safesystems.sk/kessy.html

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestli jsem to dobře pochopil. Tak tenhle systém je jakési pouzdro které se navlíkne na stávající baterku v " klíči " a je tam nějaký čidlo které snímá to jestli se ten " klíč "  pohybuje v okamžiku kdy se přestane pohybovat tak do 180 vteřin to vypne ten systém který vysílá ty " vlny " který by mohl padouch chytnout znásobit a díky tomu auto otevřít a nastartovat a poté odvézt. Ale v okamžiku kdy na " klíč " šahneš a on se otřese tak to zpět nahodí do provozu aby tě to neomezovalo.  No zajímavý ale tak nějak si říkám že pokud bych náhodou pořizoval nové auto tak bych si asi bezklíčové ovládání odpustil asi jsem stará škola. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo přesně tak to funguje

hele já si iluze nedělám , mám alarm , havárko, tajný vypínač a ještě mám v plánu doplnit tohle. Vono když na to přijde o auto stejně pravděpodobně přijdu akorát ho možná neodvezou hned ten den :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze zlodeji už su natolko prespecifikovany, že vedia ktore auta su na diely a ktore chcu cele.
Pokial ide o diely tak VW, Skoda, a ine bežne su jedno v akom stave sa ukradne a ake zabezpečenie je
a luxury, sa kradnu preto že niekto take chce presne, ale napr sa nevyrabaju, alebo je ich už malo a pod, tam ide o stav.
cize ako kedysi ked boli na parkovisku 2 favority a jeden mal zamok na volante, blikal alarm, a neviem co este, tak si zobral ten druhy, kde nic nebolo.
dnes sa zväčša kradne na objednavku, cize ked je alarm vsade, zamok na volant atd, zlodeji maju rusicky, tekuty dusik a pod, hukajuce auto na parkovisku uz dnes nikoho nezaujima.
Sused ma staru feldu, ani ju nezamyka, kto by take kradol, mal som 605, 20r voz, ktore boli mozno po 1 v kraji, ale stare auto. kto by take kradol, kdezto VW, skoda na kazdom kroku, ND idu na dracku, hjundee a kia tiez zamiesali % podielu, ale ze by sa chvalili kolko ich ukradli......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak já to zatím neřeším.Auto má alarm,havarijko a u baráku stojí pod kamerou.No a pažouti se přeci nekradou ne.😀

Tenhle porychtuňk mi přijde dost zbytečný.Jestli jsem to dobře pochopil,tak když to zaparkuješ u baráku,budiš,ale když budeš courat někde po obchoďáku,tak ten klíč bude v pohybu a tudíž to bude defakto nefunkční.

Je to sice dražší,ale do budoucna bych spíš uvažoval o něčem takovýmhle  IGLA -> Zabezpečení auta proti krádeži se 100% garancí  

Nevím jestli to už dělají i na 5008,ale vypadá to zajímavě.Navíc píšou,že pro určité typy vozidel je dostupná i funkce "Automatická deaktivace Start Stop",což by byla pecka.

No a na druhou stranu je snad lepší nechat auto odemčený,než dopadnout takhle Zloději mají nový trik, jak potichu vykrádat interiéry aut. Následky jsou smutné | Autoforum.cz 😡

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta anténa se do budoucna určitě zmenší :D myslím že to už bylo i ve zprávách že pokud tě sleduje třeba v obchodě anténa neni vůbec vidět , páč ví kde ten klíč je a nepotřebuje ho hledat za zdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je jasný,že 100% garance je v podstatě reklamní heslo a odtažení vozidla to neřeší,ale přijde mi to jako lepší řešení.Ale je to jen můj názor.

A co se týče tý antény,tak to je minulost.Dnešní zařízení se už v pohodě vejde do kapsy a je jen otázkou času,kdy dokážou signál klíčku zachytit a zesílit,aniž by museli být v jeho blízkosti.😉

Třeba tady je jasně vidět,že žádná velká anténa není potřeba - Are keyless entry systems safe? | ADAC - YouTube

S nadsázkou řečeno lze označit za potenciálního zloděje každýho kravaťáka s aktovkou nebo noťasem a všechny co maj veklou bouli v kalhotách.😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...