Guest Tw!ster Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Zdravím. Konečně mám auto zase pojízdné a hlavně mi jde net. Měnil jsem motor 1.8TD, za původní 1.9TD (potkal se). Ale problém je v tom, že teď, když den nejedu, tak nenastartuju. Baterka je ok, motor točí, ale ani neškubne. Vypadá to, jako by mi tam nešla nafta. Tak asi 20x napumpuju, po delším točení to škytne, zahulí jako tank když se maskuje a chytne to na 2-3 válce a po pár vteřinkách, nebo při plném plynu se rozběhne a jde v pohodě. Svíčky jsou v pohodě, žhaví to taky dobře... Jako by spadávala hladina, nebo se zavzdušňovalo čerpadlo. Jde to nějak konkrétně zjistit? Prosím o radu... děkuju. Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 A na ten motor jsi přendal těleso termostatu s filtrem nebo jsi dal filtr vedle, jako to bylo orig. na tom 1,8TD? Protože ten novejší typ - filtr na tělese termostatu - dělá problémy dost často, netěsní... Citovat
rimmer Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Původně zaslal: Tw!ster Zdravím. Konečně mám auto zase pojízdné a hlavně mi jde net. Měnil jsem motor 1.8TD, za původní 1.9TD (potkal se). Ale problém je v tom, že teď, když den nejedu, tak nenastartuju. Baterka je ok, motor točí, ale ani neškubne. Vypadá to, jako by mi tam nešla nafta. Tak asi 20x napumpuju, po delším točení to škytne, zahulí jako tank když se maskuje a chytne to na 2-3 válce a po pár vteřinkách, nebo při plném plynu se rozběhne a jde v pohodě. Svíčky jsou v pohodě, žhaví to taky dobře... Jako by spadávala hladina, nebo se zavzdušňovalo čerpadlo. Jde to nějak konkrétně zjistit? Prosím o radu... děkuju. jednoduse...zarad pred vstrikovaci cerpadlo do privodu nafty pruhlednou hadicku..hned uvidis, zda tam je vzduch nebo nafta, ci bublinky apod... Citovat
vlado1 Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Ja by som na tvojom mieste skontroloval este raz vsetky zhavice.....ja som mal taky isty problem ako opisujes na mojom dieseli a po vymene chybnych zhavicou to islo ako hodinky Citovat
Guest Tw!ster Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 To ODDIE: Na ten \"nový\" 1.8 přišlel originál z rozbitého 1.9. Ale nevím, které bylo původně na té 1.8, jelikož jsem ho sehnal očesaný. Ale mám zato, že to je filtr na termostatu, dohromady. To RIMMER: , že mě to taky nenapadlo... To VLADO1: žhaviace sviečky su v poriadku, lebo som ich kontroloval pred 2-3 mesiaci Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 No, tak ti to netěsní v tom tělese naftového filtru. Rozebrat, vyčistit, pořádně sesadit, příp. do toho koupit nové těsnící gumičky. Pro zlost, tohle uspořádání, z jednoho auta jsem to kdysi dokonce vypojil a dal tam radši filtr ze starého typu... Citovat
ikar Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Pocuvni Vlada1, ak si setril a kupil talianske sviecky, tak teraz hladas problem.. Nelutuj a daj tam BOSCH ... a uvidis.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.