Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké jsou automaty v Peugeotech


Vena garážmistr

Recommended Posts

Tak dnes dopolčo k ségře tam se domluvit na dalším postupu s vyklizením placu který měl švára pronajatý. Pak jsme si udělali projížďku po bazarech v Praze. Resumé je že v úterý po její práci sjedeme okouknout 308 do Mělníka. V malých bazarech (asi 3) v automatu jen velká auta pětkové BMW,MB apod. v áčkách výběr větší spousta 5008 s robotem, něco 5008 s manuálem ale ta jí přijde moc velká, povedlo se mi když projížděl na zkušební jízdu okolo s octávkou aby ji přibrzdil vedle protože " blondýna " nemá představivost takže viděla že rozdíl v délce tam není a že je 5008 vyšší než octa. Ale pořád jí to přijde zbytečně velký a když jsem jí řekl že 5008 jde i v 7 sedačkové verzi tak mi řekla že další dítě neplánuje a že koho by na 7 sedačkách vozila. Z čehož vyplynulo že největší kandidát je 308 na Mělníku .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 1. 2019 at 14:02, Vena garážmistr napsal:

ségra do loňského jara jezdila Jeepa Cherokeeho takže velkýho auta se nebojí spíš je to o tom že menším nemá takové problémy s parkováním po Praze.

Do krátké a nízké 308 to bude docela skok dolů. Snad si zvykne - lidi co jednou měli vysoké auto už nízké nechtějí. No, když tak to prodáte.

Předpokládám,  že nemyslíte 308 SW, protože ta je stejně velká, jako 5008, a tak velké auto nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oldo už jsem to zmiňoval že ségra je " blondýna " no spíš to o sobě tvrdí ale jednoznačně co se týče aut tak se chová jako "blondýna ". Takže 5008 je velká 308 SW je menší v jejích očích.  Vím že to je složité na pochopení ale s věkem jsem zjistil že zkoušet pochopit myšlenkové pochody žen je pro člověka(chlapa) nadlidský výkon a podle toho se chovám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme byli okouknout a projet tu mělnickou 308. Za mě je to dost dobrej povoz. Ségra se svezla je dost nalomená že jo ale řeší tři věci finance protože je to přeci jen přes limit ale to jsem věděl ale je ochotná to řešit takže to zas tak velká překážka snad nebude. Další jestli si to " zaslouží " tak pěkné auto aby jí to někdo neotlouk na sídlišti k tomu jsem jí řekl své takže to by si taky měla v hlavě dokázat srovnat. No a třetí věc z dosavadních aut byla zvyklá na " stísněný " nebo jak bych to nazval interiér ta 308 se jí zdá venitř strašně veliká. Ale vysvětloval jsem jí že se jí to zdá protože jak ve škodovce tak v jeepu byla " obestavěná " těsněji jak tunelem tak dveřma . Ale to je spíš jen o tom si zvyknout na tu vzdušnost interiéru. Resumé je že zkusí vymyslet finance a než vyřeší finance tak se rozhodne jestli jo nebo ne. Každopádně finance by měla případně nachystané na jiné auto takže to nebude zbytečná snaha.  Velké díky musím složit @jarokare protože se o nás postaral perfektně a ještě než jsme se na place rozhlídli tak byl u nás a věnoval se nám díky moc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si myslel že by v našich řadách mohla být další pežoťačka ale ségře se to nějak rozleželo a rozhodla že zůstane věrná škodovce. Mělnická 308 je prý tak hezká že by měla strach s ní parkovat na sídlišti. Takže pánové všem Vám velké díky za pomoc s hledáním i za rady v oblasti kterou já tolik nevládnu tj. automatické převodovky. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi začíná trochu docházet trpělivost se ségrou. Nejdřív že peugeota nechce že chce jen škodovku pak že by to škodovka bejt nemusela pak zase že škodovku a teď vylezla s tímhle:https://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/18063431?goFrom=list  jenže o tom nevím vůbec nic  chlapci zná takový auto někdo. Mám z toho docela vítr co si o tom myslíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Ještě než si řekneme, jak se tenhle automat v autě chová, sluší se zmínit jednu výjimečnost tohoto honďáckého automatu. Současné dvouspojky jsou totiž proti němu břídilové, poněvadž u něj má svou vlastní spojku každý rychlostní stupeň... I v dnešní globalizované době si Honda uchovává v řadě ohledů svůj charakter a spoustu věcí si tvrdošíjně dělá po svém. Třeba tuto konstrukci, známou v minulosti jako Hondamatic používá už celá desetiletí."

http://www.auto.cz/test-honda-civic-1-8-i-vtec-at-plazovy-svihak-60456 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...