Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zóna na karty na čelním aterm.skle


MP

Recommended Posts

Mohl by jste mi někdo prosím do nějaký fotky čelního skla kolem zrcátka naznačit kde jsou ty nepokovený místa kolem patice jak o nich píše manuál . Koukám na to pod různejma úhlama a nic nevidím . Potřebuji to kvůli umístění gps modulu od kamery . Normální Garmin to přes sklo chytá , stejně tak telefon nebo tablet , ale tady ten šmejd malej je nějakej citlivej .Dík

 

ater.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem vzal brejle ( i když je mam jen na čtení ) , okenu , hadříky a šel pořádně vyčistit sklo . Žádnej rozdíl v tónování skla jsem neviděl , ani to vytečkování . Pak jsem koukl na výrobce skla , pak na boční okna a hle ... sklo bylo asi měněný . Sice má stejnej rok výroby - 2011 , jako všechny ostatní , ale jinej výrobce . Jedině že by ty atermický čelní dělal jinej dodavatel . Pak jsem čuměl zevnitř , proti obloze , a našel že větší propustnost má to sklo jen úplně nahoře jak je to černý tečkování co je kolem celýho skla , což je jen designovej prvek ( to tečkování ) a kvůli lepší přilnavosti lepidla než na hladký sklo . No ale nainstaloval jsem kameru tak aby GPS sensor byl proti tomu místu kde to pokovení není a satelit chytal . Zkusím za jízdy , a kdyžtak jim ho počtvrté pošlu na reklamaci nebo ať si ho strčej tim USB konektorem do prd..

( Mimochodem , je to TrueCam , kdyby někdo snad přemejšlel o koupi této značky . Kamera jako v pohodě , na tu nemůžu říct nic špatnýho , ale jak jsem přikoupil k tomu ten GPS modul tak od listopadu byl třikrát v servisu na reklamaci ).

Ty místa na skle u mě jsou zhruba tady - viz. foto . Právě pod tím tečkováním co je kolem dokola . Myslel jsi taky to místo ?

99092258.jpg

Upraveno uživatelem MP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Saint gobain je na těch bočních . Na čelním si už nepamatuju jak to bylo . A na zadní jsem ani nekoukal . Ale na C5 ( ročník 2004 ) jsem měl všechny od jednoho výrobce , a jak jsem koukal dle VINka do service boxu , taky tam bylo atermický .

Našel jsem lepší obrázek čelního skla . Já myslel že ty zóny na ty karty jsou někde na ploše skla , která není poďobaná těma tečkama . Možná je to i podle výrobce . Jinak to čelní mám AGC AUTOMOTIVE . Nevím jestli je origo . Jestli ne , tak ho museli stihnou vyměnit hned v prvním roce provozu auta , má stejnej rok jako ostatní .

sklo.png

Upraveno uživatelem MP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...