Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

motory vti / thp ,zásadní problémy v kostce


Pe.Tr

Recommended Posts

Já bych z VTI strach neměl. Měl jsem ho od novoty do 111tkm a bez problémů, brácha má C4 s tím samým motorem od novoty do současných asi 100tkm, druhý brácha ojetou 308 s aktuálními cca 180tkm a taky OK. Jel jsem s tím krátce o víkendu a motor s tak krásným zvukem asi už nikdy mít nebudu. Současný 1,2THP je skvělý motor a zvuk je taky fajn, ale na VTi nemá.

Upraveno uživatelem Ajap
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

mal by som taku celkovu otazku k motoru 1.6 Vti, ako su na tom rocniky 2011, 2012, 2013 v Peugeotoch 308SW. Viem ze sa toho dost negativneho popisalo o tomto motore. Niekde som nasiel ze po jari 2010 su na tom lepsie (aj prispevok ze od 2011 su na tom lepsie, aj od 2012), ale nasledne som nasiel 3 prispevky (aj na nemeckom fore) ze aj s rocnikom 2011 mali vazne problemy (uz s najazdom 38 tis.km a nasledne po oprave rozvodov znovu). A vacsinou stale to iste dookola - hlavne rozvody-retaz, chrastenie, studene starty, cukanie pri rozbiehani, vacsia spotreba oleja,... Pytal som sa aj kolegyne - ta ma rok 2012 uz 7 rokov a nemala ziadne vaznejsie problemy. Nasiel som aj prispevok za rocnik 2013 a mali problemy. 

Prosim Vas ako je to teda? Aka je realita? Ak by som kupil 2012 s najazdom do 100 tis.km  co mozem ocakavat? Bude to uz lepsie? Nerad by som zostal niekde visiet s dvomi malymi detmi (alebo sa ani nepohol) ak by nastal taky vaznejsi problem. A takisto nerad by som kazdu chvilu nalieval peniaze do oprav. Kolko stoja take opravy? Auto je to pekne, priestranne (aj 7-miestne), dobre riesene, dobra vybava. Ale neviem ci sa mam obavat toho motora. Nejazdime toho vela, ratam ze do 10 tis.km. Vlastne moc toho na vyber inak nie je, ak to ma byt auto v benzine (kombi alebo 7-miestne). Alebo je lepsie kupit staru 307-cku este so starsim peugeot.motorom 1.6 16V? Len tie sa vyrabali tak max. do 2008 a vela ich nie je (a vacsina ma cez 200 tis. najazdene). 

Prosim poradte. 

Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...