Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém elektrika


3967

Recommended Posts

Zdravím vás pánové. Mám problém, který mi nedá spát. U Peugeotka 307 cc při vypnutí motoru a vytahnutí klíčku ze zapalování a následném uzamčení přes centrál stále svítí celá pravá strana blinkrů. Po odemčení vozidla pomocí centrálu prává strana blinkrů stále svítí. Při nastartování a pomocí přepínače směrových světel doprava mírně pravá strana pohasíná, a přerušovač blinkrů bliká hrozně rychle, jelikož směrová světla na pravé straně stále svítí. Při přepnutí páčky blinkrů na levou stranu, vše funguje. Prosím o radu. Pravá strana směrových světel zhasne pouze tehdy, až když odpojím baterii. Při opětovném zapojení se opět směrová světla rozsvítí. Nevím co s tím. Děkuji za odpovědi a rady od kolegů, kteří již takový problém řešili .

Upraveno uživatelem 3967
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíš. To mě nenapadlo vystříkat koncovku u tažného 🙂 . Ale stejně po vyčištění problém setrvává. Mám sice zásuvku ale kouli nevyužívám 😞 I tak moc děkuji za radu a reakci na příspěvek

Upraveno uživatelem 3967
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyčištění máme chápat jak? Pokud jsi vyčistil zásuvku jen ze strany odkud se strká zástrčka tak je to nedostatečné, musíš zásuvku rozebrat a zkontrolovat vnitřek kabeláže nejspíš je shnilá ta část do které se dávají kabely. Pokud se na to necítíš svěř to elektrikáři aby jsi neudělal víc škody než užitku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen taková rada k montáži zásuvky--konce kabelů vždy pocínujte, zkontrolujte, aby se v kontaktech zásuvky náhodou nedotýkaly a šrouby utáhněte, pak zásuvku otočte a celé šroubky zalijte dentakrylem, po montáži zásuvky na tažné kabel dobře zapáskujte drc páskou, aby se u zásuvky nehýbal, pak je zásuvka funkční navěky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...