Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Piskani leva strana


rass76

Recommended Posts

Zdravim,

nemame niekto problem s piskanim  od okna?  Je to asi zrcatko alebo dvere alebo tesneni ?  Mozno tiez dotaz je co  na inych modelech, nemam cele forum projete.
Prava strana nic, a leva nad cca 90km/h piska.  Celkom na to vytaca, zacal som to riesit zo servisom a zatial nic, cakam.

R.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Takze piskanie, dnes som prisiel zo servisu, mali to tam tyzden na testovanie. Vedia o tom, robi to aj na ostatnych co maju na salone. Dokonca automobilka ma na to servisny ukon ale zle popsany, takze vraj cakaju na lepsie manualy lebo nie som jediny, robi to pod plastom na ktorom je zrcatko, vraj sa tam ma supnut nejaky tme, ale nevedeli ako. Takze rozobrali zlozili a piska to este viac.... to iste ambientne osvetlenie, je to chyba sw, je na to update sw ale nejak neslaspe zatial. Takze cakame ... pekne no ...

Upraveno uživatelem rass76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

najprv k tym gumam - s grip controlom sa dodavaju michellin agilis alpine. dodane boli aj mne - v auguste, tesne pred dovolenkou. nezdal sa mi ten dezen, tak som kontaktoval michellin, bolo mi odporucane gumy okamzite prezut a nejazdit na nich v lete, kv. vlastnej bezpecnosti a v pripade havarie kv. poistke). cekol som ich vo viacero pneuservisoch, dealeroch a priamo v micheline asi 4x s roznymi ludmi. totiz, v peugeote si idu svoje a tvrdia, ze su to celorocky. no, nie su, su vylucne zimne - ako vsetky s oznacenim alpine. vyjadrilo sa mi k tomu niekolko technikov priamo od michellin. zaroven - ak by clovek chcel kupit podla TP ine vylucne zimne gumy od michellin, na toto auto ziadne ine neexistuju. jedine celorocne pneu od micheline su crossclimate. rasto jazdi celorocne na zimnych, co je za mna naozaj na minimalne na zamyslenie...

K TOMU PISKANIU - mne v minulosti piskal od novoty ford s max - od pravych dvery pri rychlosti okolo 80km/h. nakoniec to bolo tesnenie na dverach - vymenou to naveky zmizlo. ano rasto tiez popisuje, ako uz bolo uvedene, piskanie od podbehu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. tak to vrchol ignorantstvi, V Michelinu ti jasně řeknou že okamžitě přezout, že je to nebezpečné, v Peugeotu ti tvrdí, že je to ok... Nedej bože aby se něco stalo, tak bych chtěl vidět ty ksichty od dovozce Peugeotu, jak se tě zastanou... .... chtěl bych to písemně a oficiálně od zastoupení Peugeotu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak bol som v servise druhy krat, piskanie konecne vyriesili .... tak super , konecne sa s tym da jazdit. Este to ambietne osvetlenie a zacnem byt spoko, len skoda ze tieto veci nie su ok hned  po kupe ... a treba ladit nove auto😱

Upraveno uživatelem rass76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako som pisal vyssie, v tom plaste v rohu okna, na ktorom je upevnene zrcatko, je tam kontrukcna chyba a vraj skoro vsetky  novsie piskaju, starsie nie. Niekde do vnutra toho plastu sa dava tmel, radsej to nechcem vidiet z vnutra, hlavne ze to fixli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...