Guest Pavellup Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Mám 106 rok v.1996.Zablokoval jsem si klávesnici,původní kód nejde namačkat a nemůžu to natočit.V servisu si stím taky neporadili.Pokud s tímto měl někdo stejný problém,poraďte mi prosím. TAKŽE PROBLÉM UŽ JE ODSTRANĚN,TO CO MI PORADIL KAMARÁD FUNGUJE JEN U 106 A NEMUSÍTE ZNÁT PŮVODNÍ KÓD.RADY ODKAZUJI NA SVŮJ MAIL. [upravil dne 16.2.06 Pavellup] Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 jak jsi zablokoval klavesnici ? Ty jsi menil kod a zapomel ho ? To mas smulu, to vyresi jen nova ridici jednotka Citovat
oni Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 no ale nekdo to tady psal,ze to jde a ja tvrdim ze to taky jde!!!zkus hledani......... Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 nejde, pokud ta ridici jednotka nebyla ve stavu odblokovano, tak to proste nejde, u nafty se jeste da odsekat z cerpadla imobilizer, u benzinu jakmile zapomenes kod neni jine reseni nez nova RJ, v peugeotu to taky nezjisti ten kod at nemusis hledat, tak napriklad nedavno resenou u 306ky tady [upravil dne 16/2/06 Ferry] Citovat
oni Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 no ale v tom predchozim clanku ten kluk teky to zablokoval a nekde mu to udelali,talze to asi jde! pavellup:zkus se zeptat toho sirupa!!!!!!!! Citovat
Driver Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Odblokovat to jde v případě, že se ti imobilizér sám zablokuje např. když několikrát po sobě zadáš špatný kod. To potom už nereaguje ani na správný kod. Ale pořád potřebuješ znát ten kod, který po tom odblokování nakonec stejně musíš použít. Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: oni no ale v tom predchozim clanku ten kluk teky to zablokoval a nekde mu to udelali,talze to asi jde! pavellup:zkus se zeptat toho sirupa!!!!!!!! no ono jsme se hlavne nedozvedeli, co s tim vlastne ma, ptal jsem se jestli ten kod menil a zapomel a ted to nemuze odblokovat, pak ze to je v pr.. a nebo co teda znamena ze si zablokoval klavesnici. Na tuhle otazku odpoved neprisla a misto toho hned zalozil nove vlakno, kolik ze stoji ridici jednotka, tezko odpovidat, kdyz neni jasne definovan problem Citovat
oni Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 to mas pravdu!!!ja bejt tim klukem tak se zeptam toho sirupa kdyz mu to vyresili???a taky by mohl riczt vice k tomu problemu!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.