Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poraďte

Recommended Posts

Guest Pavellup
Odesláno

Mám 106 rok v.1996.Zablokoval jsem si klávesnici,původní kód nejde namačkat a nemůžu to natočit.V servisu si stím taky neporadili.Pokud s tímto měl někdo stejný problém,poraďte mi prosím.

TAKŽE PROBLÉM UŽ JE ODSTRANĚN,TO CO MI PORADIL KAMARÁD FUNGUJE JEN U 106 A NEMUSÍTE ZNÁT PŮVODNÍ KÓD.RADY ODKAZUJI NA SVŮJ MAIL.

[upravil dne 16.2.06 Pavellup]

Odesláno

jak jsi zablokoval klavesnici ? Ty jsi menil kod a zapomel ho ? To mas smulu, to vyresi jen nova ridici jednotka

Odesláno

nejde, pokud ta ridici jednotka nebyla ve stavu odblokovano, tak to proste nejde, u nafty se jeste da odsekat z cerpadla imobilizer, u benzinu jakmile zapomenes kod neni jine reseni nez nova RJ, v peugeotu to taky nezjisti ten kod

at nemusis hledat, tak napriklad nedavno resenou u 306ky tady

[upravil dne 16/2/06 Ferry]

Odesláno

no ale v tom predchozim clanku ten kluk teky to zablokoval a nekde mu to udelali,talze to asi jde!

pavellup:zkus se zeptat toho sirupa!!!!!!!!

Odesláno

Odblokovat to jde v případě, že se ti imobilizér sám zablokuje např. když několikrát po sobě zadáš špatný kod. To potom už nereaguje ani na správný kod. Ale pořád potřebuješ znát ten kod, který po tom odblokování nakonec stejně musíš použít.

Odesláno
Původně zaslal: oni

no ale v tom predchozim clanku ten kluk teky to zablokoval a nekde mu to udelali,talze to asi jde!

pavellup:zkus se zeptat toho sirupa!!!!!!!!

no ono jsme se hlavne nedozvedeli, co s tim vlastne ma, ptal jsem se jestli ten kod menil a zapomel a ted to nemuze odblokovat, pak ze to je v pr.. a nebo co teda znamena ze si zablokoval klavesnici. Na tuhle otazku odpoved neprisla a misto toho hned zalozil nove vlakno, kolik ze stoji ridici jednotka, tezko odpovidat, kdyz neni jasne definovan problem

Odesláno

to mas pravdu!!!ja bejt tim klukem tak se zeptam toho sirupa kdyz mu to vyresili???a taky by mohl riczt vice k tomu problemu!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...