Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nová TV


Milan+

Recommended Posts

před 22 hodinami, OK406 napsal:

LG je dobrá volba. Doma mám televizi LG jenž umí 3D filmy. Bohužel, televize ve 3D už nejsou:(. Magický ovladač mám + klasický. Má své výhody i nevýhody.

Souhlasím. Před cca 7 lety jsem pořídil za celkem přijatelnou cenu (v akci) TV LG 3D Cynema 42LM670S a postupně koupil, sehnal či stáhnul z netu asi deset filmů ve 3D. Je to opravdu neobvyklý zážitek, když uhýbám před letícím oštěpem. Bohužel tato technologie se neujala a koupit dnes TVP s 3D technologií sice není nemožné, nicméně zatraceně cenově náročné (pod 50.000,- bez šance) Bohužel i filmový trh zareagoval rychle a sehnat dnes nějaký záznam ve 3D je spíš náhoda. Škoda. 

Teď se asi dopustím prohřešku proti pravidlům fóra, ale rád nabídnu svojí 3D filmotéku výměnou - to už ale jen cestou SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 hodinami, radim.1008 napsal:

Nenabízí. Net mám přes místního poskytovatele. Ovladač mám jen klasický. Myslím, že pro mě jako pro nenáročného nediváka to bude stačit. :D Zatím vítězí Skylink přes Sat, stačí se domluvit a koupit kabel a kartu. :D

Na tu LG Store se kouknu. 

Mám SkyLink už od doby kdy se ještě jmenoval CSLink a spokojenost. Přes kartu mi běží TV i s podporou služeb a navíc mám aktivovanou službu livetv na počítači a mobilu za stejný poplatek. Běhá to bez problému k naprosté spokojenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@FrantaCV filmy ve 3D se dají stáhnout. Je škoda, že se 3D technologie neujmula. Jak jsem psal výše, mám 3D pasivní, ale 3D aktivní, tak to je opravdu jiný level. To je opravdu už ,,autentický" obraz.
Ale i 3D pasivní filmy je to velmi pěkný podívání (Avatar, Jurský park a mnoho dalších filmů ve formátu 3D).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak super :superKoukám, že jsme to odhadli dobře, že až půjde na stěnu, tak by 55" už byla moc :myslim

Největší radost musí mít Váša, ne? :D

Jinak na 3D TV bylo super, že měly oproti běžným verzím výkonnější HW, takže se to příznivě odrazilo na odezvách celého systému ;)  To už dnes naštěstí není třeba řešit. Drtivá většina aktuálních modelů běží svižně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já právě při výběru 3D Tv šel schválně po pasivní . Porovnával jsem to u tchána který má aktivní.  Je to super , asi nejlepší film co mě zaujal byl ve 3D Avatar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím přiznat, že je znát kvalita 3D filmů (rozdíl) podle roku natočení filmu. Čím novější rok natočení filmu, tím je kvalita 3D efektu velmi dobrá (nespisovně - parádní). Jen je škoda, že tato technologie se neujala:(. Filmů (akční, pohádky, dokumentární atd.) ve 3D je vcelku dobré množství na výběr, i když jich není tolik, jako klasických filmů. Při sledování 3D, je nuné míti brýle, což může někomu býti naobtíž nebo vadit. Samodřejmě, že delším sledování 3D fimů například 5 a více hodin, se oči ,,unavý". Osobně jsem si zvykl a jsem rád, že tv ve 3D mám. Zatím jsem neměl žádný problém u své LG televize s přehráním 3D filmu. Co čtu například na CzTorrent, tak televize Samsung, mají u některých 3D filmů problémy s přehráním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, MJSytic napsal:

Tak super :superKoukám, že jsme to odhadli dobře, že až půjde na stěnu, tak by 55" už byla moc :myslim

Největší radost musí mít Váša, ne? :D

Byla by moc, třeba @Zůza si na gauč ještě nesedla a kouká od stolu. :D:P

Vašek vyžaduje pořád nějakého Pata a Mata nebo ty jeho oblíbený traktoriády. :D Teď kouká na krtka.

Před hodinou, pavelu96 napsal:

Na 55" by se musely posunout ty skříňky, ale na zdi bude vypadat TV určitě líp :super

Nic se posouvat nebude, vrch skříněk je zároveň s futry dveří a k držáku na zeď se možná časem dopracuji. :D Dal bych TV stejně cca o deset cm výš. A na skříňce by se potom začaly hromadit nějaký pracholapy. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ale blekotají nesmysli protože oficiálně kvůli pražákům teď běží souběžně T2 na svých kmitočtech a i na těch přechodných . Proto aby se v Praze stihli přenastavit společný antény.  Proto taky když si naladíš teď v okolí nebo v Praze TV tak většina programů se nastaví dvojitě 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...