Jirkap Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Dárce orgánů na D1 aneb jak se dá rychle jet na motorce. Mát to 4,9 MB. http://auto.jirkaposik.cz/motorka.mpg Citovat
Netopýrka Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Jirko ber to tak, že na orgány čeká spousta neš?astných nemocných lidí, kteří za svoje problémy nijak nemohou.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 husty...skoda ze ma omezovac na 300 skoda toho ze si to daval tak nesmyslne v odstavnym pruhu...to u me klesl..kdyby tam nekdo stal tak to frajer neubrzdi ani kdyby se na predni stavel ale jinak pekny...ve dvoustovce po zadnim Citovat
Marda106 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Ty vo*e tak to je masicko ja chci taky to musi byt malo ulitly takova pekna rychlost ale na motorku bych si nesedl prece jen radsi kdyz uz tak rychle tak autem...:super:super 2Netopýrka: no čeka a kolik ale myslim si ze kdyby panacek nekde naboural tak uz se z nej toho dost nebude dat pouzit kdyz jel tak rychle a jeste k tomu na motorce:D:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Tak to je dobrej blázen ...!!!:o Takhle riskovat a ohrožovat ostatní... To bych nedal (snad ani na počítači).... Citovat
chuck11 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Ludweek husty...skoda ze ma omezovac na 300 skoda toho ze si to daval tak nesmyslne v odstavnym pruhu...to u me klesl..kdyby tam nekdo stal tak to frajer neubrzdi ani kdyby se na predni stavel ale jinak pekny...ve dvoustovce po zadnim 300 nejel jel jenom 299:D:D hovado sku*vený:o Citovat
John Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Jenom upřesním, že to je cesta Praha - Strakonice. :bojim Citovat
chechet Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 jste si jisti, ze je jede po nasi silnici? nemam zvuk, takze nevim jestli je v tom naky komentar, ale silnice se mne zda prislis kvalitni a neobiha zadnou skodovku (mozna jedna felicie combi, ale je rozmazana)... jinak 300 km/h po dalnici neni zadna novinka. \"ghostrider\" se tak bavi uz docela dlouho . mam o nem (spis nich pac je to skupina lidi) tri 700MB filmy. 60km trasa projeta za 15minut , wheelie v rychlosti kolem 270km/h, maximalka kolem 340km/h a jine vilomeniny. vse na dalnici za bezneho svedskeho, ale i evropskeho provozu Citovat
Marda106 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: chechet jste si jisti, ze je jede po nasi silnici? nemam zvuk, takze nevim jestli je v tom naky komentar, ale silnice se mne zda prislis kvalitni a neobiha zadnou skodovku (mozna jedna felicie combi, ale je rozmazana)... jinak 300 km/h po dalnici neni zadna novinka. \"ghostrider\" se tak bavi uz docela dlouho . mam o nem (spis nich pac je to skupina lidi) tri 700MB filmy. 60km trasa projeta za 15minut , wheelie v rychlosti kolem 270km/h, maximalka kolem 340km/h a jine vilomeniny. vse na dalnici za bezneho svedskeho, ale i evropskeho provozu Kde si sehnal ty filmy??? Bral bych to taky a jinak co se tyce toho jestli to je u nas nebo ne copak si nekdy videl skodovky jezdit po dalnici?? vzdyt na takovy auto nema cenu kupovat ani dalnicni znamku..... Citovat
Neon Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: chechet jste si jisti, ze je jede po nasi silnici? nemam zvuk, takze nevim jestli je v tom naky komentar, ale silnice se mne zda prislis kvalitni a neobiha zadnou skodovku (mozna jedna felicie combi, ale je rozmazana)... jinak 300 km/h po dalnici neni zadna novinka. \"ghostrider\" se tak bavi uz docela dlouho . mam o nem (spis nich pac je to skupina lidi) tri 700MB filmy. 60km trasa projeta za 15minut , wheelie v rychlosti kolem 270km/h, maximalka kolem 340km/h a jine vilomeniny. vse na dalnici za bezneho svedskeho, ale i evropskeho provozu NJ, to jsou ti pacienti, co všechny ohrožujou a já se pak jednou svezu 170 kou a už platim litr za rychlost Citovat
Pechy Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Ahoj.. No abych se přiznal, jsem jedním z bláznů... kteří létají po dálnici podobnou rychlostí.. Snad mě nezabijete:roll Když někdo uvidí tohle v zrcátku (Jsem to já) : Video se odehrává ve Slovinsku.. btw: Hitrost Ubija (http://www.policija.si/si/preventiva/promet/hitro.html) [upravil dne 16/2/06 Pechy] [upravil dne 16/2/06 Pechy] Citovat
chechet Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: chechet jste si jisti, ze je jede po nasi silnici? nemam zvuk, takze nevim jestli je v tom naky komentar, ale silnice se mne zda prislis kvalitni a neobiha zadnou skodovku (mozna jedna felicie combi, ale je rozmazana)... jinak 300 km/h po dalnici neni zadna novinka. \"ghostrider\" se tak bavi uz docela dlouho . mam o nem (spis nich pac je to skupina lidi) tri 700MB filmy. 60km trasa projeta za 15minut , wheelie v rychlosti kolem 270km/h, maximalka kolem 340km/h a jine vilomeniny. vse na dalnici za bezneho svedskeho, ale i evropskeho provozu Kde si sehnal ty filmy??? Bral bych to taky a jinak co se tyce toho jestli to je u nas nebo ne copak si nekdy videl skodovky jezdit po dalnici?? vzdyt na takovy auto nema cenu kupovat ani dalnicni znamku..... ty videa pres DC++ myslim i skodovky jako ochcafka nebo fobie. a tech jsou mraky zejo. a na tom videu neni snad ani jedna. ale zahranicnich vozu je taky moc, takze treba to byla pouze chvilka kdy zadnou shade nepotkal. Citovat
Guest DD Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Jen upresnim, ze to neni v CR, nebot cedule Ausfahrt u nas nemame Citovat
Guest MilaS Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Normální pablb. Bohužel, občas některé z nich potkávám v létě na D1 Praha - Brno:bojim přitom jde o život také jiným, nejen jim. Kdyby si jezdili někde mimo provoz, a? se klidně rozmašírujou, ale oni ohrožují i ostatní a taky mě! Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Mám taky motorku (jak už jsem jednou psal), ale tokový ču*ákoviny absolutně neuznávám. :xvul Citovat
Tommy306 Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 tenhle týpek je vůči Ghostriderovi opravdu hóóódně opatrnej, taky mám nějaký video... 2 chechet: na jakým býváš hubu a pod jakým nickem? asi toho budeš mít víc než já Citovat
Crack Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Tak se mnou se taklhe někdo projet,tak to ze mě stříká ještě večer:o:mad:..... Citovat
Hadra Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 http://www.blackdogscz.com/new/nehody.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.