Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crash, Peugeot 208 Radka S.


Recommended Posts

No, dostala prdu zprava, takže tělo šlo taky doprava (tam se neměla o co zranit) a následně se roztočila, takže je otázka, jak to "G-senzor" vyhodnotil. Možná to bylo takhle správně, aby jí právě bagy nanabančily :myslim 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta křižovatka je celá naprd, když jedeš od Vaňkovky tak ti do xichtu září LED video reklama a nehody se tam stavají celkem dost. Jednou, ještě s 206+ se nam stalo skoro to samý, jen s tím že se to ubrzdilo natolik že se o nás Yeti jenom otřel a nechal na narazníku stopy gumy, to se jen přeleštilo, taky jel zprava na červenou. Tam by byl dobrej kruhák nebo mimourovňová, prostě podjezd.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše @Radek Hurvajz, že celou situaci DN viděli policisté, je  ,,zázrak". Z názorného příkladu je vidět, co jsou cizinci zač a co všechno si dovolí. I když plně zavinili DN, tak by lhali a tvrdili by, že to není jejich chyba, Radka S by byla viník DN. Je možné, pokud by celou situaci neviděla hlídka PČR a zároveň byla na místě, mohlo by dojít nejen k verbálnímu, ale i fyzickému napadání.Jen se zeptám, zdali je tam kamerový systém, ze kterého by bylo možno celý situaci přehrát. Hlavní je zdraví. Přeji Radce S aby co nejdřívě zapomněla na DN, a co nejdříve opět usednout za volant a jezdit. Jednání cizinců, kteří se jí snažili uplatit v jejich prospěch, značí jejich charakter, ale i povýšené jednání!  Radka S se zachovala se správně, že finační částku vyšší hodnoty odmítla. Toto jednání Vietnamců by měla prošetřit SDN (skupina dopravních nehod), jelikož se snažili finančně uplatit účastníka DN a to ve svůj prospěch. Bylo by dobré zjistit pravou příčinu tohoto jednání, ze strany účastníků DN. Koupí se nový Peugeot a bude se jezdit dál.
 Souhlasím, že neonové a světelné reklamy v bezprostředním okolí křižovatek je opravdu nebezpečné, ohrožující bezpečnost a plynulost silničního provozu. Intenzita svitu (jasu) je někdy opravdu velmi silná!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlavně, že je Radka v pořádku. Škoda auta, ale to se dá koupit nový narozdíl od zdraví.

A teď něco pro odlehčení:

https://www.sbazar.cz/jbezd/detail/60067822-peugeot-208-12i-60kw-rv-32017-pure-tech-active-

Poláci by mohli složit ze dvou jedno. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...