Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

dávám to sem, i když by se to spíš hodilo do sekce Modely, ale zde je bezkonkurenčně nejvíce lidí.. Protože se pomalu začínám poohlížet po upgradu a chci naftovou 406 od roku výroby 1999, zajímá mě, do kterého roku se vyráběly a v kterém roce byl facelift.

Mockrát děkuju.:papa

Odesláno

Thanks za info. Zvláště pak za ten odkaz. Teď už se jen musím prokousat tím, jak jsou na tom HDI se spolehlivostí (rozdíl mezi 110k a nižším). Snad to tu někde vyhledám...:papa

Odesláno

ty prvni modely HDi nejsou vubec povedene, motory odchazeji - problemy s turbem, vstrikovanim, snad i praskani hlav jsem nekde cetl. Uspechane uvedeni motoru na trh jako protitah k TDi od WV

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ty prvni modely HDi nejsou vubec povedene, motory odchazeji - problemy s turbem, vstrikovanim, snad i praskani hlav jsem nekde cetl. Uspechane uvedeni motoru na trh jako protitah k TDi od WV

Přečíst se toho dá dost:myslim.Asi taky trochu záleží na jaké natrefíš a taky v který den je vyrobeno auto.

Kámoš má 2,0Hdi rok 2000,a to auto nemělo do teďka žádný problém.Několikrát sem stím i jel a mužu říct,že bych chválou zasral celou stránku:D:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Přečíst se toho dá dost:myslim.Asi taky trochu záleží na jaké natrefíš a taky v který den je vyrobeno auto.

Kámoš má 2,0Hdi rok 2000,a to auto nemělo do teďka žádný problém.Několikrát sem stím i jel a mužu říct,že bych chválou zasral celou stránku:D:papa:papa

Tenkrat se tu o tom rozepisoval David 106s16, kterej dovazi auta na dily a ma tak prehled co je nejzadanejsi nahradni dil ;) Samozrejme ze zalezi jak to auto je provozovany a jak je s nim zachazeno, to je vseobecne znamy

Odesláno

806 2.0HDi rok 2000 - ve 100tis. km měněny vstřiky plus odtah z Řecka poté, co proklouzly kladky či co a decentně se to potkalo:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Fx

806 2.0HDi rok 2000 - ve 100tis. km měněny vstřiky plus odtah z Řecka poté, co proklouzly kladky či co a decentně se to potkalo:bojim

No kur*a ty máš teda pech:myslim:o:bojim

Odesláno

Ja osobne bych mel dotaz jak je na tom motor 2.2Hdi 98kW se spolehlivosti, popr. nejake castejsi problemky..obecne - jedno jestli ve 406, nebo v 607

Odesláno

Ono, asi by bylo výhodnější koupit TDi, ale zase nechci starší auto. Teď mám 97 a za rok mu bude 10! Takže mě asi nic jiného krom HDI nečeká.

Odesláno

mam 406 hdi r.v. 99 zatial klop klop slape... ma cez 200tis predchadzajuci majitel s tym evidentne jazdil len mesto... prevodovka trosku pokulhava ale motor ide zatial ako digitalky... no snad to este par tis vydrzi... olej to nezere, spotreba v tych mrazoch v mestskej premavke bola cca 6,3l/100 ... turbo je cele od oleja ale z vyfuku nic nejde takze neriesim... pytal som sa na to x mechanikov vraj to je ok... co sa motoru tyka tak spodok by mala byt prevrtana 1,9TD akurat ze to ma inu hlavu a vstrekovanie... vstrekovanie to vidim skor na smolu ak sa mu nieco stane... (poznam pripad kedy odisiel vstrekovac po par 100km a to bola uz 607cka) a hlava? neni to skor tak ze ludia zabudaju na to ako sa chovat k dieselu?.... tak hadam to nezakryknem :-))) zatial som najazdil cca 6tis km, auto v pohode, ale mam ho len kratko...

Odesláno

Ja mam 406 2,2HDi . Vim o ni od novoty (servisovane v znackovem servise) , oproti TDi se turbo trochu hlucnejsi ,ale jinak motor tissi a zabira i u nizsich otacek.

Krome FAP ktery odesel potom co se prerazila nadobka od aditiva a FAP se uvaril :( (v 60t.Km) a čerpadla v nadrzi ktere zaclo protestovat , nic zvlasniho. Ted najeto 160t. a chysta se vymena kotoucu , rozvody.

Odesláno

Odesláno

S tím nemůžu souhlasit.Turbo,vstřiky i hlava....vše dokážeš ovlivnit.Za 90% závad si může každý sám.Znám lidi co mají ty první a mají na nich přes 600000KM.

Odesláno

A má někdo přehled co všechno se musí vyměnit, aby ze starého modelu (1998) byl navenek model nový ? Jako v mém případě ? Auto r.v.1998.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...