Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Čelní sklo 307 sw 2002


VojtouNerCZ

Recommended Posts

Zdravím. Mám na to štěstí a dnes jsem našel zase prasklý sklo na autě, tentokrát u dolního lemu uprostřed, ale zevnitř kabiny :D Nemá někdo na prodej za normální cenu? Před 5 měsíci jsem za to dal 7k, nechce se mi do toho zase cpát taková částka. Mám bez senzoru, ale pokud bude s ním, nijak mi to vadit nebude. Díky. Kolína  okolí nejlépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kéžby, bohužel jsem to debil nechal vyměnit bez dokladu a měl tak o cca 4k levnější výmenu, což pro mě tou dobou bylo celkem dost peněz... Moje blbost. Kdyby to bylo alespoň z venku tak to zalepím, i když je to celkem velká puklina do několika směrů... A že se to při těhto výkyvech počasí nebude šířit více nevěřím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AKastle je v pořádku, auto celkově je na svůj věk v top stavu, poprvé mi sklo rozbil debil se žebříkem který dělal na protějším domě fasádu ale samozřejmě vše popřel i když to viděl tchán... Teď nám dělají střechu, nedivil bych se kdyby to byla jejich chyba, už tak mi vytopili dům protože střechu udělali blbě... Při koupi auta bylo sklo ještě původní. Tak nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...