voštík Posted April 27, 2002 Share Posted April 27, 2002 Tak nám valaška skončila a ze dvou startujících Pažoutů dojel jen jeden. Štolfa s 306 Maxi Kit Car odstoupil po poslední RZ Kalný s 206 Maxi Kit Car dojel 33. se ztrátou 15:31.70 Těšte se na fotky - hlavně ze servisu měly by být asi ve čtvrtek (doufám, že budou použitelné) Štolfu jsem na trati moc nezastikl, zato Kalného mám habaděj. ...... Škoda toho (ne)výsledku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted April 27, 2002 Share Posted April 27, 2002 co to meles, Vostiku? jakej nevysledek? bylo by dobre rict,ze jindra stolfa dojel vsechny rz a celkem bez problemu, ale ze neni klasifikovanej...jeho spolujezdkyne byla totiz odvezena do nemocnice a nyni tam lezi na pozorovani s podezrenim na otres mozku. preji ji brzke uzdraveni. je to statecna zenska a stolfa auto taky moc nesetril. jarda kalny je mozna sice na 33 miste celkove, ale to preci nic neznamena. tohle auto (p 206 maxi kitcar) jezdi ve skupine a6 a ma hnanou jen jednu napravu, takze to nelze brat v celkove hodnoceni jako smerodatny udaj. lepsi by bylo zeptat se kolikaty dojel ve sve skupine a kolikaty v konkurenci aut s jednou hnanou napravou, kategori f2. takze v a6kach dojel po velikem souboji s bruzkem na kitove felicii na 4 miste. na vysledku se podepsal v patecnich nocnich etapach nefungujici interkom a tudiz musel jet na oci a v sobotu zase klesajici ucinnost spojky. takze zadny zazrak, ale taky zadna tragedie. myslim, ze cilem bylo dojet a kdo jste si nekdy projel valasske trate, date mi zapravdu, ze jet v noci a za mokra a s autem, ktere mate podruhe v zivote v ruce, to neni az zas tak spatne. fotky obou peugeotu muzete najit cca od pondelka vecera na www.rallymedia.cz a fotky jardy kalneho s tomasem drastou na www.autokalny.cz v sekci sport. nebo muzete za url napsat /sport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 28, 2002 Author Share Posted April 28, 2002 no tak sorry, bylo to narychlo hned co jsem dojel z pozorovani. Vim, ze jsem nedelil skupiny, a v servisni zone v patek vecer mi rikal, ze to auto dovezli pred mesicem (chtel jsem po nich vyzebrat propagacni materialy, ale bez uspechu - pry je jeste nemaji ) Bral jsem to jako hot zpravu - jestli byl teda 4. takvsechna cest - ja jsem to moc nesledoval (ale fotek z trate ode me bude dost ) Mas pravdu, ze Stolfa se s tim moc nesral - jel jako prase a na mistech, kde jsem byl, se s tim nemazlil (bohuzel jsem nemel vysledky na mobil, tak to nebylo vsechno OK) Jeste jednou se omlouvam za "dezinformaci" PS: to s tim otresem mozku jsem fakt nevedel (tak hlavne at se brzo uzdravi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted April 28, 2002 Share Posted April 28, 2002 A na jakym miste by dojel Stolfa, kdyby ho klasifikovali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 29, 2002 Author Share Posted April 29, 2002 nějak kolem 10. místa jezdil ten druhý den....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted April 30, 2002 Share Posted April 30, 2002 tak stolfa by byl asi 8mej celkove. cvrckova uz je doma. bylo to celkove vycerpani. na dalsi zavody si ke stolfovi seda zpet tomas singr. jeli spolu celou lonskou sezonu s identickym autem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted May 12, 2002 Share Posted May 12, 2002 Jo jo , voba znam osobne.Jsou to prima borci akorat Stolga je nervak a nekdy to v zatackach pres..e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts