Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

IQOS - prý zdravější kouření


pajik999

Recommended Posts

před 2 hodinami, pesastor napsal:

:xvul@ozzy56 BYVALI kuraci byvaji horsi militanti nez @Radovanek  na vlakne s elektropsirnostma. Jeste ze jsem ted na SK, kde si porad muzu dat v kavarne kafco + cigarko a svete div se: minuly tyden ve Vidni v Sacher restauraci totez -> sacher dort, videnska kavicka a CIGARKO!!!:roker       

u mě to neplatí, chodím do hospody, piju pivo, ale už u toho nekouřím, navíc nesouhlasím se zákonem, který zakazuje kouřit v hospodě :roker, v restauraci ať se třeba nekouří, jinak Radovankem se oháníš ty, mně osobně nevadí, ale tebe to elektrovlákno vždycky rozčertilo, že ho nakonec stopli :myslim

máš tam ještě něco vůči mé osobě ?? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, pajik999 napsal:

sme v kanceláři tři,oba kolegové nekuřáci,jeden z nich astmatik a po vzájemné dohodě oběma nic nevadí a nic necítí.Tím to neobhajuji,ale tak to je.

Tento komentář asi není úplně pravdivý :roker   Zcela jistě hraje roli i přichuť , ale je to v kanceláři cítit a kdo říká , že není ať jsi dojde na ORL. Některá příchuť více , některá měně mohu to objektivně posoudit neb u nás to kouří v kanclu 4 a když se k nim skloním tak u některých bych se pob...  :blicismajlik   smrady . Skoro nejvíc to smrdí majiteli a ten určitě netahá napodobeniny. A dokonce to i kouří - tedy viditelný dým.  Takže asi je to vhodnější pro plíce, ale za mne je to pro okolí teda záhul :bacha

A můj objektivní názor :  normální cigárko nezaplynuje kancelář tolik a na tak dlouho jako IQOS  Jo a pro rejpaly : Kustka začíná svůj den cigaretou a konči jej také cigaretou , ale ten IQOS ze mne cítí !!!  :aut

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Nooo, zrovna jeden jsem dnes odnašel ze zídky do popelnice👻

Hrozny tyhle kuřáci :D:D

no aspon jsem jej dal na zidku a pak asi zapomnel dat do kapsy :(

před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Si neřekl, venku jsou dvě popelnice :D

jo stal tam hyundai a nejaka 208 :D 

před 11 hodinami, Péťa napsal:

Radku, to máš proto, že jsi mu tam nedal popelník. Já vajgly nesbíral :D

Sorry za :xvul

moje rec :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezké vlákno. U nás v rodině dlouho otec dýmky a doutníky, po stavbě baráku toho nechal. Máti, jako učitelka, klasicky šla žactvu příkladem, takže hulila jako fabrika. Dnes po zdravotních potížích naprosto výjimečně. Dal bych tady vtip, co koluje mezi huliči trávy na VŠB-TUO. Chodba na kolejích univerzity, před naším kanclem ,je směrem od pokojů studentů skoro denně hezky voňavá,. Až měli policajti, co k nám přišli shánět jednoho hledaného, co u nás brigádničil, zvídavé otázky. Zeptal jsem se jen jestli chtějí nakupovat nebo vyšetřovat. Pochopili a smáli se. Pak se ptali na cenu, ale tam jsem nemohl sloužit, páč banda študáků si normálně sedne na zem na chodbu u kuchyňky a nechává kolovat. Kdo je sponzor a za kolik, netuším.

Ten vtip je: "Nekouřím slečno, ale nechávám si kouřit. Je to bio, eko a zdravější...." 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tohle se zajímám už nějaký ten pátek, Iqos jsem měl možnost ochutnat už někdy před rokem, a za mě teda strašný. Jsem kuřák asi 20-25 let. Za posledních asi 10 let jsem kouřil cca 30-40 za den. Tohle je teď jen mediální masáž jak je Iqos zdravý oproti klasickým cigaretám, je to teď prostě v módě. Já asi rok a půl začal vapovat, koupil jsem si elektronickou cigaretu, a cigarety omezil asi na 10 za den, dá se říct že jen ke kávě. Pro Philip Morris je tohle hodně velkej byznis, protože takhle prodává třetinu tabáku (oproti klasické cigaretě) který je namočený v propylenglykolu. A stojí to stejně nebo i více než některý levnější značky cigaret. Mě se u vapovani líbí více možností, a záleží na mě co mě vyhovuje, můžu si zvolit velikost e-cigarety, příchuť, je jich přes tisíc, od chuti tabáku po ovoce až třeba po příchuťe vanilkový dezert s jahodou politý čokoládou. Můžu si zvolit sílu nikotinu, a jestli chci vůbec nikotin. Protože jak v Iqos tak i v E-cigaretě to jediný co škodí je právě nikotin, oproti klasickým cigaretám který obsahují přes 70 škodlivých látek. Ale tohle je na hodně hodně hodně dlouho, kdybych tady měl napsat vše co bych chtěl. 

Každopádně ale říkám všem, zkuste to a uvidíte, někomu to sedne a někomu ne. 

Mě třeba vadí na Iqos to, že si dám cca 10 potahů a hotovo, a musím počkat pár minut než se to znovu nabije, kolegové to řeší tím že si nosí u sebe 2 balení Iqos. U elektronické cigarety toho nehrozí, baterka při správným nastavení všeho kolem vydrží celej den jak nic, a může vydržet třeba i 3 dny u některých větších e-cigaret. 

A nechápu proč sem píšou ti co nekouří. To je jako bych já psal do tématu o alkoholu, když už 20 let jsem abstinent. 

Tak a teď jdu spát. Když by někdo chtěl s něčím poradit nebo objasnit některý fakta o 3 možnostech kouření, tak ať se klidně zeptá. O čtvrté možnosti kouření se ani nemusíme bavit, to je spíše pro naše drahé polovičky 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neslušne by som ti napísal že je to diskriminácia, slušne diskusia.

Aj mňa ako nefajčiara sa to týka, či už priamo alebo nepriamo. Ako pisali vyššie, keď fajčia v kanci s nefajčiari, tak tiež je to ich problém. Vonia, smrdí, to je každého vec.

Tak isto mozem tvrdiť, že zamestnanec, ktorí fajčí by mal mať zaplatené o 1/2 hod menej ako nefajciar, možno aj viac, lebo pri 8 pracovných hodinách a cca 5 min fajčení 1 cigy nepracuje, a určite si nezapali za 8 hod len 1x. Ale to by som bol diskriminator.

Ale to sme mimo. Každý podľa uváženia, svojej peňaženky, chuti, zdravia a okolnosti .... :-))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně s tímhle u nás zavedli že si musíme stipat pauzy na kouření, že ti co nekouří udělají víc práce. Jenže tak to vůbec není, kde je dáno že udělá někdo víc práce za 8 hodin než já za 7. Ale chápu že klasický kouření škodí i lidem kolem mě, proto jsem přešel na e-cigaretu, vypouštím ven jen páru, respektive aerosol, úplně čistý. Ale vím co jsi chtěl napsat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Šalda napsal:

Přesně s tímhle u nás zavedli že si musíme stipat pauzy na kouření, že ti co nekouří udělají víc práce. Jenže tak to vůbec není, kde je dáno že udělá někdo víc práce za 8 hodin než já za 7. Ale chápu že klasický kouření škodí i lidem kolem mě, proto jsem přešel na e-cigaretu, vypouštím ven jen páru, respektive aerosol, úplně čistý. Ale vím co jsi chtěl napsat. 

U nas ve firme (cca900lidi) se toto take dost resilo. Meli jsme kurarny, a byly urceny pauzy. Samozrejme se chodilo i mimo pauzy. Rozhodlo se, ze se celoplosne na firme zakaze koureni jako takovy. Zrusili se kurarny uplne. Ze zacatku byla spousta vykriku, jak daji lidi radeji vypoved, nez delat bez kurarny, ale standardne to byly jen silacky keci.

Take se rozmohly iqos a i ty se musely zakazat ve spolecnych svacinarnach, protoze to nekterym opravdu dost vadilo.

To je teda i muj pripad, osobne je mi aroma z tohoto opravdu az neprijemne...

Upraveno uživatelem davidekcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak u nás ve firmě je zákaz kouření,protože x-krát chytly filtry v odsávání u autogeních vypalovaček a pojištovna neplnila,protože se  tam při prošetřování našli vajgly😁😁😁.

Potom proto,že se válely vajgly po zemi,když se  majitel procházel po firmě a sám je nekuřák.

Ani náhodou není zákaz,kvůli tomu,že by někomu vadil smrad z cigaret.Je to v podstatě svařovna a stejně všichni kuřáci kouřej.A my v kanclu se dohodnem tak,aby byli všichni spokojeni.Kuř si,ale nesmí tě nikdo chytit.Anebo e-cígo nebo Iqos.Tak to je😁😁😁

Upraveno uživatelem pajik999
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...