Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno

polepy jsou na dve veci...zustane ti orihinalni zlute podsviceni a vubec...nabizim komplet plast na vymenu s cervenym podkladem...takze zmena podsviceni bez nutnosti baztleni diod do palubky...je to na model 1.8 ...hledej ve starsich threadech

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

polepy jsou na dve veci...zustane ti orihinalni zlute podsviceni a vubec...nabizim komplet plast na vymenu s cervenym podkladem...takze zmena podsviceni bez nutnosti baztleni diod do palubky...je to na model 1.8 ...hledej ve starsich threadech

Jen tak pro informaci, co bys za ten plast s tím červeným podkladem chtěl :mrk:papa
Guest Ludweek
Odesláno

2 chuck11: to je na domluve..treba pres u2u...nabizel jsem spolupraci pro sirsi spektrum vlastniku vozu peugeot...bohuzel bez odezvy :( dalsi info proste pres u2u nabo na mejl

Guest Ludweek
Odesláno

vsem jsem odpovedel...dalsim zajemcum pochopitelne odpovim taky ale pro doplneni...projekt \"Budiky\" byl odlozen pro nedostatecny zajem takze jestli sem vytvoril iluzi ze nabizim folie budiku do vsech druhu aut jako treba na vyse uvedenem webu...tak vas musim zklamat...mam vyrobenou a volnou jenom jednu folii a to pro typ 306 1.8 benzin na ktery se zkousely barvy a technologie vyroby ;)

ovsem zajem me potesil a pokud bude reagovat vice lidi tak rad projekt opet spustim :D

Guest Miloš306
Odesláno

Ja by som tiež mal nejaku krajšiu prístrojovku:papa

Trebars biely podklad, modré podsvetlenie alebo niečo, čo maš vyskúšané!

Mam 306-ku TD, starší model. Ak by si mal nejake navrhy, alebo tak možeš mi napisa? na u2u alebo stas@zoznam.sk

ps.: možeš tam napísa? aj čo za to??? Len aby som vedel koľko šetri???? :D

Vdaka

:super

Odesláno

hadra:no ja jsem si psal s tim jednim od nich a on tvrdil,ze kdyz jim predlozis jakej koliv navrch na jaky koli auto tak jsou ho schopni vyrobit!co by bylo na 106 je to taky auto neboj!

Odesláno

Tak to neni zajem o ty budiky nebo jak..... bylo by v poho mit nejakej pekne podsviceny a jinou barvu budiku..... Ja bych se hlasil kdyby se neco takovyho vyrabelo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...