Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zatékání vody v prostoru nohou u řidiče


Gogan

Recommended Posts

Zdravím, dnes jsem jel poprvé v dešti asi 10 km a když jsem dorazil domů tak u řidiče v prostoru nohou se objevila voda a to tak že koberec byl docela dost nacucaný a mýsty až pod vodou. Okamžitě jsem zajel k prodejci kde my vodu vysáli ale příčinu zatékání nezjistili. Auto prohlíželi i zespoda, také nic. Nesetkal se s tím tady už někdo?

Upraveno uživatelem Gogan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za reakci na můj dotaz. Dnes jsem  vyzkoušel funkčnost odtokových kanálků u stěračů a ty fungují tak jak mají. Když už jsem měl otevřenou kapotu motoru tak jsem se nestačil divit při pohledu na nádobku chladící kapaliny, byla úplně prázdná. Hned jsem volal prodejci, také se divil a zítra mám dát auto do servisu. Nemohla by ona chladící kapalina, která se někde ztratila být právě to co jsem původně myslel že mi zatéká do auta.

IMG_20181125_090634.jpg

IMG_20181125_090612.jpg

Upraveno uživatelem Gogan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

ze by praskly radiator topeni ?
to by si ale zjistil ta kaluz vody pokud je sladka je to chladic

Jo, teď zpětně si vzpomínám že manželka říkala " jen aby to vůbec byla voda". Ale když zrovna včera pršelo tak jsem myslel že to je právě voda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to těm pitomcům zítra řekni :roker, pokud je voda pod kobercem vpředu, PRVNI se kontroluje stav chlad. kapaliny v expanzce, protože je to nejjednodušší postup k zjištění závady,  když zjistím, že expanzka je OK,  pak se kontrolují odtokové kanálky,  už proto, že nedostatek vody v chlazení je  DULEZITEJSI, než ucpané kanálky pod čelním sklem... :P

co se bude kontrolovat jako první je samozřejmě jedno, ale aby se v autorizáku ani nepodívali na stav chladící kapaliny v případě této poruchy je vážně na hlavu --vždyť topení má v tom místě snad každé auto!!!

 

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 22 minutami, ozzy56 napsal:

tak to těm pitomcům zítra řekni :roker, pokud je voda pod kobercem vepředu, PRVNI se kontroluje stav chlad. kapaliny v expanzce, protože je to nejjednodušší postup k zjištění závady, až když zjistím, že expanzka je OK, pak se kontrolují odtokové kanálky, už proto, že nedostatek vody v chlazení je asi DULEZITEJSI, než ucpané kanálky pod čelním sklem... :P

OK, vyřídím😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes si auto nechali v servisu. Zjistili závadu na topení s tím že musí objednat  nějaký díl. Sklad je někde na Slovensku tak doufám že to nebude na dlouhou dobu. Zapůjčili mi náhradní vozidlo. Ještě jednou díky všem za reakci na můj příspěvek tady na fóru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív tě "umravním", necituj předchozí příspěvek, když hned na něho odpovídáš a nedávej víc odpovědí za sebou. Použij Upravit a dopiš to za Edit: ;)

Asi týden na chladič klimatizace, ale jiní by mohli povyprávět. :D Třeba se ozvou sami. :papa 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...