Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Od někoho jsem dostal papír kde je vidět umístěný radarů na měření rychlosti a dokumentace jízdu na červenou v PRAZE. Tak jsem si řekl že se s vámi o to podělím :D:D:D Fotka je na teto stránce a je ve velkém rozlišení aby byla k přečtení :D

[upravil dne 13.2.06 Petr 406 red]

Guest Masinka
Odesláno

Tak odpovedne muzu rict, ze v Holesovickach ani prumyslovy ten radar nefunguje, nebo ignoruje ridice do 20+ km/h

Odesláno

hehe. tak o 90% pevnych radaru vim :) to je dobry

Jinak jeste docela casto meri s prenosnym radarem na ulici Modranska kousek za zeleznicnimi viadukty, pak smerem do centra za Barandovskym mostem u najezdu z Barandova, pak dost casto stoji na Opatove za autobusovou zastavkou u prestupu do metra a hodne casto taky v te dlouhe zatacce do kopce z Hostivare smerem na Opatov to je ulice tusim ze Prazska ;)

Kdo ma dalsi stanoviste ? :D

Odesláno
Původně zaslal: Masinka

Tak odpovedne muzu rict, ze v Holesovickach ani prumyslovy ten radar nefunguje, nebo ignoruje ridice do 20+ km/h

Stejne tak mi jeste ze Zlichovskyho tunelu taky nic neprislo, nebo maji vetsi toleranci, projizdel jsem tam parkrat tachometrovych 80km/h ( podle GPS to odpovida asi 73 ) ale naopak par lidem uz pry neco prislo, takze tam uz ted preventivne brzdim, stejne tak na Evropsky a nebo v Patockove

Guest Masinka
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Stejne tak mi jeste ze Zlichovskyho tunelu taky nic neprislo, nebo maji vetsi toleranci, projizdel jsem tam parkrat tachometrovych 80km/h ( podle GPS to odpovida asi 73 ) ale naopak par lidem uz pry neco prislo, takze tam uz ted preventivne brzdim, stejne tak na Evropsky a nebo v Patockove

podle me nejaka tolerance urcite je, ve svycarsku to je 10% u nas bych tipoval okolo 5%, takze tech 73 km je v tolerenci. Jinak v tehle tunelech se meri nonstop a jezdim tam na tempomat cca 75 km/h a pripadam si bezpecne :papa

Odesláno

podle me nejaka tolerance urcite je, ve svycarsku to je 10% u nas bych tipoval okolo 5%, takze tech 73 km je v tolerenci. Jinak v tehle tunelech se meri nonstop a jezdim tam na tempomat cca 75 km/h a pripadam si bezpecne :papa

U nas je take 10%. Vyplyva to z presnosti pouzitych radaru :D Nejakou toleranci si nechat museji.

Guest Masinka
Odesláno
Původně zaslal: Peta

U nas je take 10%. Vyplyva to z presnosti pouzitych radaru :D Nejakou toleranci si nechat museji.

No vida, diky za upresneni, takze vzhledem k nepresnosti meho tachometru (cca -10%) a toleranci policejniho radaru (cca +10%) muzu na dalnici jet 130 +10%=143 + 10%=cca 157 km/h Z toho plyne bezpecna tachometrova rychlost cca 150 km/h :aut

Odesláno

před zlíchovskym tunelem na tý rovince měřej rozdíl rychlosti před sjezdem na smíchov. bezpečně ozkoušeno. zkutečně měřej. na těch stojanech s cedulema maj takový šmejdský kvádříky a na silnici čáru odkud-kam.

Guest Masinka
Odesláno
Původně zaslal: kšanda

před zlíchovskym tunelem na tý rovince měřej rozdíl rychlosti před sjezdem na smíchov. bezpečně ozkoušeno. zkutečně měřej. na těch stojanech s cedulema maj takový šmejdský kvádříky a na silnici čáru odkud-kam.

kolik si platil a za jakou rychlost?

Odesláno

Merej taky docela casto kdyz se jede od Otakarovy k Vrsovickymu nadrazi, tak hned za viaduktem, pak na Cernym moste na ty dvouproudovce, no a jinak si moc takovejch nebezpecnejch useku nevybavuju...

Odesláno

No oni vám asi za každý překročení rychlosti fotku nepošlou, ale zřejmě si to ukládají, protože když byl náš autodopravce od nás z práce předvolaný k projednání přestupku tak na něj vytáhli ještě asi 5 dalších překročení rychlosti na různých místech.

Odesláno

mají určitě toleranci...kdysi mě chytli v jedný vesničce u brna, a když jsem namítl,l že jsem jel v koloně asi 6 aut a zastavili jenom mě, tak mi ta fešná policistka řekla, že prý ten radar je nastavenej až od určitý (neřekla který :() rychlosti, a takže jsem asi musel jet třeba o 2 km/h víc než ostatní

2 Petr: nemáš náhodou mapy radarů i pro jiný města (třeba moravský...)?? :D:D

Odesláno

Opravdu tam nejsou, ani antiradar tzo nedetekuje ;)

Odesláno

V soustavě tunelů Strahovský - Zlíchovský jsou několikery laserové stopky ke kontrole průměrné rychlosti na určitém úseku - jsou jak na rovince mezi Zlíchovským a Mrázovkou, tak v samotné Mrázovce (v druhé polovině směrem nahoru), tak i ve Strahovském (první polovina směrem nahoru).

Laserové stopky a stacionáry fotí většinou až při překročení o víc než o 30, páč to je \"dražší\" přestupek, a kapacita záznamového zařízení je omezená. Klasický radar, u kterého seděj, podle situace chytá většinou až při překročení o víc než o 20, aby z toho taky něco bylo, jen v místech, kde se \"lovu\" nedaří, se chytá od 10+.

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Od někoho jsem dostal papír kde je vidět umístěný radarů na měření rychlosti a dokumentace jízdu na červenou v PRAZE. Tak jsem si řekl že se s vámi o to podělím :D:D:D Fotka je na teto stránce a je ve velkém rozlišení aby byla k přečtení :D

[upravil dne 13.2.06 Petr 406 red]

Ostrava by nebyla:mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jo, budek bez vnitřků je hodně:D Ale vim, že na OPATOVSKÝ na jižňáku ten vnitřek je... a fotí hezky, tak bacha :papa

Jj to je pravda ten fotí hezky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...