Petr 406 red Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Od někoho jsem dostal papír kde je vidět umístěný radarů na měření rychlosti a dokumentace jízdu na červenou v PRAZE. Tak jsem si řekl že se s vámi o to podělím :D:D Fotka je na teto stránce a je ve velkém rozlišení aby byla k přečtení [upravil dne 13.2.06 Petr 406 red] Citovat
Guest Masinka Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Tak odpovedne muzu rict, ze v Holesovickach ani prumyslovy ten radar nefunguje, nebo ignoruje ridice do 20+ km/h Citovat
John Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Taky souhlasím s tím že na průmyslový nefunguje, protože tam jezdím skoro denně už 4roky a nikdy mi nic odtamtud nepřislo. Citovat
Ferry Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 hehe. tak o 90% pevnych radaru vim to je dobry Jinak jeste docela casto meri s prenosnym radarem na ulici Modranska kousek za zeleznicnimi viadukty, pak smerem do centra za Barandovskym mostem u najezdu z Barandova, pak dost casto stoji na Opatove za autobusovou zastavkou u prestupu do metra a hodne casto taky v te dlouhe zatacce do kopce z Hostivare smerem na Opatov to je ulice tusim ze Prazska Kdo ma dalsi stanoviste ? Citovat
Ferry Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Masinka Tak odpovedne muzu rict, ze v Holesovickach ani prumyslovy ten radar nefunguje, nebo ignoruje ridice do 20+ km/h Stejne tak mi jeste ze Zlichovskyho tunelu taky nic neprislo, nebo maji vetsi toleranci, projizdel jsem tam parkrat tachometrovych 80km/h ( podle GPS to odpovida asi 73 ) ale naopak par lidem uz pry neco prislo, takze tam uz ted preventivne brzdim, stejne tak na Evropsky a nebo v Patockove Citovat
Guest Masinka Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Ferry Stejne tak mi jeste ze Zlichovskyho tunelu taky nic neprislo, nebo maji vetsi toleranci, projizdel jsem tam parkrat tachometrovych 80km/h ( podle GPS to odpovida asi 73 ) ale naopak par lidem uz pry neco prislo, takze tam uz ted preventivne brzdim, stejne tak na Evropsky a nebo v Patockove podle me nejaka tolerance urcite je, ve svycarsku to je 10% u nas bych tipoval okolo 5%, takze tech 73 km je v tolerenci. Jinak v tehle tunelech se meri nonstop a jezdim tam na tempomat cca 75 km/h a pripadam si bezpecne Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. únor 2006 Autor Odesláno 13. únor 2006 No dnes jsem si pročítal bodový systém a asi budu všude jezdit přesně podle předpisu. Citovat
Péťa Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Masinka podle me nejaka tolerance urcite je, ve svycarsku to je 10% u nas bych tipoval okolo 5%, takze tech 73 km je v tolerenci. Jinak v tehle tunelech se meri nonstop a jezdim tam na tempomat cca 75 km/h a pripadam si bezpecne U nas je take 10%. Vyplyva to z presnosti pouzitych radaru Nejakou toleranci si nechat museji. Citovat
Guest Masinka Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Peta U nas je take 10%. Vyplyva to z presnosti pouzitych radaru Nejakou toleranci si nechat museji. No vida, diky za upresneni, takze vzhledem k nepresnosti meho tachometru (cca -10%) a toleranci policejniho radaru (cca +10%) muzu na dalnici jet 130 +10%=143 + 10%=cca 157 km/h Z toho plyne bezpecna tachometrova rychlost cca 150 km/h Citovat
kšanda Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 před zlíchovskym tunelem na tý rovince měřej rozdíl rychlosti před sjezdem na smíchov. bezpečně ozkoušeno. zkutečně měřej. na těch stojanech s cedulema maj takový šmejdský kvádříky a na silnici čáru odkud-kam. Citovat
Guest Masinka Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: kšanda před zlíchovskym tunelem na tý rovince měřej rozdíl rychlosti před sjezdem na smíchov. bezpečně ozkoušeno. zkutečně měřej. na těch stojanech s cedulema maj takový šmejdský kvádříky a na silnici čáru odkud-kam. kolik si platil a za jakou rychlost? Citovat
Fx Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Merej taky docela casto kdyz se jede od Otakarovy k Vrsovickymu nadrazi, tak hned za viaduktem, pak na Cernym moste na ty dvouproudovce, no a jinak si moc takovejch nebezpecnejch useku nevybavuju... Citovat
Driver Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 No oni vám asi za každý překročení rychlosti fotku nepošlou, ale zřejmě si to ukládají, protože když byl náš autodopravce od nás z práce předvolaný k projednání přestupku tak na něj vytáhli ještě asi 5 dalších překročení rychlosti na různých místech. Citovat
Tommy306 Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 mají určitě toleranci...kdysi mě chytli v jedný vesničce u brna, a když jsem namítl,l že jsem jel v koloně asi 6 aut a zastavili jenom mě, tak mi ta fešná policistka řekla, že prý ten radar je nastavenej až od určitý (neřekla který ) rychlosti, a takže jsem asi musel jet třeba o 2 km/h víc než ostatní 2 Petr: nemáš náhodou mapy radarů i pro jiný města (třeba moravský...)?? :D Citovat
Jirkap Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: Masinka Tak odpovedne muzu rict, ze v Holesovickach ani prumyslovy ten radar nefunguje, nebo ignoruje ridice do 20+ km/h Opravdu tam nejsou, ani antiradar tzo nedetekuje Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 V soustavě tunelů Strahovský - Zlíchovský jsou několikery laserové stopky ke kontrole průměrné rychlosti na určitém úseku - jsou jak na rovince mezi Zlíchovským a Mrázovkou, tak v samotné Mrázovce (v druhé polovině směrem nahoru), tak i ve Strahovském (první polovina směrem nahoru). Laserové stopky a stacionáry fotí většinou až při překročení o víc než o 30, páč to je \"dražší\" přestupek, a kapacita záznamového zařízení je omezená. Klasický radar, u kterého seděj, podle situace chytá většinou až při překročení o víc než o 20, aby z toho taky něco bylo, jen v místech, kde se \"lovu\" nedaří, se chytá od 10+. Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Ad stacionáry - ono je po Praze dost \"budek\", ale není do nich moc \"vnitřků\"... Citovat
chuck11 Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Od někoho jsem dostal papír kde je vidět umístěný radarů na měření rychlosti a dokumentace jízdu na červenou v PRAZE. Tak jsem si řekl že se s vámi o to podělím :D:D Fotka je na teto stránce a je ve velkém rozlišení aby byla k přečtení [upravil dne 13.2.06 Petr 406 red] Ostrava by nebyla:mrk:mrk:mrk Citovat
Neon Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Jo, budek bez vnitřků je hodně Ale vim, že na OPATOVSKÝ na jižňáku ten vnitřek je... a fotí hezky, tak bacha Citovat
John Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: Neon Jo, budek bez vnitřků je hodně Ale vim, že na OPATOVSKÝ na jižňáku ten vnitřek je... a fotí hezky, tak bacha Jj to je pravda ten fotí hezky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.