Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot představuje na autosalonu v Číně Peugeot 508L a nový podpis značky


Béďa

Recommended Posts

Značka Peugeot představuje na mezinárodním autosalonu v čínském Kantonu v předpremiéře nový vůz Dongfeng Peugeot 508L. Návštěvníci autosalonu si mohou tuto novou verzi sedanu segmentu D určenou pro čínský trh prohlédnout od 16. do 25. listopadu na stánku Dongfeng Peugeot. Vedle tohoto modelu čeká na návštěvníky i koncepční vůz Peugeot e-Legend Concept, hvězdu nedávného pařížského autosalonu, která se na asijském kontinentu představuje vůbec poprvé. Peugeot uvádí rovněž nový podpis značky, jakožto součást plánů, jež má společný podnik Dongfeng Peugeot na tomto pro značku prioritním trhu.

Nový Dongfeng Peugeot 508L  

Projekt Peugeot 508 zahrnuje verze sedan i kombi. Na podzim 2019 rozšíří současnou nabídku benzínových a dieselových motorů o benzínový  plug-in hybrid.

Nový Dongfeng Peugeot 508L je vyráběný v továrně v čínském městě Wu-chan ve zvláštní verzi přizpůsobené čínskému trhu.

Specifický design nového modelu je výsledkem úzké spolupráce mezi designerskými týmy značky Peugeot a designerskými týmy v Číně.

Volba názvu 508L znamená „Luxe“ (luxusní), „Long“ (dlouhý) a „Latest Technology“ (nejnovější technologie), což odpovídá specifickým očekáváním čínských zákazníků z hlediska prostoru, reprezentativnosti a technologií.

Prostornost, která je v Číně zcela zásadním prvkem segmentu D, byla zvětšena díky nárůstu rozvoru o 55 mm na 2 848 mm, celková délka dosahuje 4 856 mm (+ 100 mm).

Přístup byl optimalizován díky novým dveřím s rámem, přispívajícím k většímu prostoru nad hlavou. Eleganci a důstojný vzhled tomuto čínskému reprezentativnímu modelu dodává i zavazadlový prostor tradičního tvaru a rozměrů.

Nový Dongfeng Peugeot 508L se opírá o řešení konektivity vyvinutá společností Huawei. Jde o první vůz vybavený platformou IoT OceanConnect.

Systém Peugeot i-Cockpit®, převzatý od globálního programu 508, zajišťuje instinktivní a stimulující řízení. Tato koncepce, který je typickým prvkem designu interiéru vozů Peugeot, v sobě spojuje kompaktní volant, velký dotykový kapacitní displej 10" a vyvýšený a na míru přizpůsobitelný digitální panel 12,3" s vysokým rozlišením.

Nový Dongfeng Peugeot 508L se na trh dostane v prvním čtvrtletí roku 2019 a obohatí tak nabídku značky Peugeot v Číně, kterou dnes tvoří sedany Peugeot 301, 308 a 408 a SUV Peugeot 2008, 3008, 4008 a 5008.

Nový podpis značky

Dongfeng Peugeot představuje při příležitosti autosalonu nový podpis značky:

感·为心动. Feel your heart beat

Cílem tohoto nového podpisu vycházejícího z hodnot designu, kvality a technologie je podpora ambice podniku Dongfeng Peugeot nabídnout zákazníkům komplexní smyslový zážitek z řízení vozu značky Peugeot. Má rovněž vytvořit vztah se zákazníky a podpořit dynamiku podniku Dongfeng Peugeot, pro jejíž strategii přesunu do kategorie prémiových automobilů jsou nejdůležitější technologie a zkušenosti.

Stánek Peugeot

Návštěvníci autosalonu najdou na stánku vedle nového modelu Dongfeng Peugeot 508L i nový Dongfeng Peugeot 408, 308 a SUV Dongfeng Peugeot 4008 a 5008.

Očekávanou hvězdou kantonského autosalonu je koncepční vůz Peugeot e-Legend, který se na asijském kontinentu objeví poprvé. Jde o technologickou vizi značky Peugeot představující autonomní elektromobil s připojením na internet a širokou nabídkou personalizace.

Canton Motorshow (29).JPG

Canton Motorshow (2).jpg

Canton Motorshow (3).jpg

Canton Motorshow (28).JPG

Canton Motorshow (31).JPG

Ganzou Motorshow 01_0.jpg

508L Design Workshop 06.jpg

508L Design Workshop 08.jpg

508L Design Workshop 10.jpg

508L Design Workshop 15.jpg

508L Design Workshop 18.jpg

OFFICIAL 508L.jpg

PRINT 508L_2.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...