Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŮL MILIÓNU PRO POSÁDKY PEUGEOT RALLY CUPU


Béďa

Recommended Posts

Slavnostní vyhlášení letošního mistrovství České republiky v rally, rallysprintu a slalomu proběhlo začátkem listopadu v kongresovém centru ve Zlíně. Velkolepá atmosféra večera vygradovala vyhlášením mistrů ČR v rallye, kde ve skupině „dvoukolek“ a ve třídě 6 obsadili kompletní stupně vítězů jezdci s vozy Peugeot 208 R2.   

Součástí večera bylo také vyhlášení a ocenění nejlepších posádek letošního ročníku seriálu Peugeot Rally Cup CZ. Přední jezdci tohoto poháru obsadili stupně vítězů ve skupině 2WD a ve třídě 6, měli tak brzy plné ruce pohárů a cen.

Letos stejně jako loni, Peugeot v ČR odměňoval nejlepší účastníky Peugeot Rally Cupu finančními prémiemi. Získalo je prvních pět posádek, přičemž peněžní odměny byly rozdělené za umístění v poháru a částečně za umístění ve třídě 6. Vítězný Jan Talaš si tak mohl odnést poukaz na 105 000 Kč, což je v našich podmínkách ojedinělé. Druhé místo bylo odměněno částkou 80 000 Kč a třetí posádka dostala 50 000 Kč. Společně s prémiemi za umístění v jednotlivých podnicích bylo nakonec v letošním ročníku Peugeot Rally Cupu rozděleno téměř půl milionu Kč.

„Pohárové peněžní odměny jsou v české rallye vzácností, rozdělit půl milionu mezi nadějné rallyové jezdce je ještě vzácnější. A i když je náročné zajistit na Peugeot Rally Cup příslušný rozpočet, jsme pevně rozhodnuti jít dál. Navíc chceme náš projekt dále rozvíjet a zatraktivnit ho jak pro jezdce, tak pro diváky. Organizaci poháru Peugeot Rally Cup 2019 a novinky příštího roku oznámíme už za několik dní,“ říká Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.

PeuRalCup (1).jpg

PeuRalCup (2).jpg

PeuRalCup (3).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...