Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bluetooth připojení přes CD měnič


Petr V.

Recommended Posts

Zdravím,koupil jsem si "krabičku" pro připojení konektorem do zásuvky na CD měnič,zařízení mimo bluetooth má taky USB a AUX vstup.Zapojil jsem a zkoušel přes diagnostiku aktivovat,ale ke konci vždy napíše závada:komunikace,zkusil jsem několikrát,zkoušel jsem v diagnostice v doplňcích automobilu (zvláštní výbava),byla možnost vypnout a zapnout CD měnič,tak jsem zkoušel zapnout a vždy závada:komunikace.Zapíná se CD měnič prosím jen v te zvláštní výbavě,nebo se musí aktivovat ještě někde jinde jako např. když jsem dával páčku tempomatu a musel jsem ji aktivovat na více místech?Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už si to nepamätám, mám pocit, že sa to povoľuje iba na jednom mieste, ale radšej si počkaj na radu skúsenejších. Nechápem ale prečo hneď nenapíšeš presne typ "krabičky" alebo aspoň link kde si objednával, a samozrejme presný typ (aj výrobcu) rádia ktoré máš v aute. Čím viac detailov poskytneš, tým skôr ti niekto môže správne poradiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V radiu musí být povolen cd changer a v display zobrazení changeru . A doplň alespoň informace jak píše 307rg.Prohledej sekci AUTO HIFI a určitě najdeš co potřebuješ. Jinak se zase bude věštit z křišťálové koule. 

Upraveno uživatelem pajas502
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se za nejasnosti-nedoplnění,psal jsem to trochu narychlo,nechtělo se mi zmrzat před barákem v autě,krabičku jsem kupoval u nás v obchodě,je to tohle: https://www.youtube.com/watch?v=23FRvvF215k 

Nakonec jsem to našel i s návodem a rádio mám taky to samé,zprovoznil jsem to včera večer,povoluje se na 3 místech:povolit v rádiu,zobrazení a pak ještě povolit samotný changer v doplňkové výbavě.

Na youtube je asi vše :-)

Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...